Το νέο όνομα της Nova μετά τη συγχώνευση είναι το…

Αλλαγές στα τηλεοπτικά δικαιώματα | Έτσι απαντά η NOVA στο Eurobasket της ΕΡΤ

Τι αλλάζει.

Εθνική… γιοκ από τη συνέχεια του Eurobasket, τα εναπομείναντα προημιτελικά, τα ημιτελικά και ο τελικός έχουν φυσικά το ενδιαφέρον τους αλλά, απουσία Ελλάδος, οι τηλεθεάσεις θα είναι αρκετά πιο χαμηλά εν συγκρίσει με την παρουσία της «επίσημης αγαπημένης».

Επόμενο ραντεβού, το Mundobasket 2023. Μια διοργάνωση που θα φιλοξενηθεί στην Ασία. Οι Φιλιππίνες, η Ιαπωνία και η Ινδονησία είναι οι χώρες που αναλαμβάνουν το ρόλο της… οικοδέσποινας από τη FIBA. Και μια διοργάνωση που δεν θα δούμε από την ΕΡΤ, τουλάχιστον όχι ολόκληρο.

Μετά το φετινό Euro 2020 και το Μουντιάλ 2022, τα οποία κατέληξαν στον ΑΝΤ1, η δημόσια τηλεόραση έχασε τα δικαιώματα και των διοργανώσεων της FIBA, σε επίπεδο εθνικών ομάδων για το 2022-25. Η Nova ανακοίνωσε ότι η United Media, που είναι πλέον το απόλυτο «αφεντικό» στη συνδρομητική πλατφόρμα, ήρθε σε συμφωνία με την Παγκόσμια Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης για την ζωντανή μετάδοση αγώνων της Εθνικής μπάσκετ ανδρών, του Eurobasket 2025, του Mundobasket 2023 και των Προολυμπιακών τουρνουά.

Βεβαίως, οι αγώνες της Εθνικής θα μεταδίδονται ταυτόχρονα και από ελεύθερο κανάλι, λογικά από την ΕΡΤ και με αουτσάιντερ τον Alpha…

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.