Σασμός φινάλε | To μεγάλο φάουλ στο πολυαναμενόμενο τελευταίο επεισόδιο που εξόργισε τους τηλεθεατές (Pics & Tweets)

ΕΡΤ | Και εγκαίνια ΑΕΚ, και τουρνουά «Π. Γιαννακόπουλος» – Αναλυτικά το πρόγραμμα

Πλούσιο το αθλητικό πρόγραμμα

Την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου η «OPAP Arena» θα ανοίξει τις πύλες της για να υποδεχθεί τον κόσμο της ΑΕΚ. Σχεδόν 19 χρόνια… υπομονής θα λάβουν τέλος, με τους «κιτρινόμαυρους» να φτάνουν σε συμφωνία για την τηλεοπτική μετάδοση αυτής της ιστορικής στιγμής.

Η ΑΕΚ ετοιμάζει μια ξεχωριστή γιορτή, γεμάτη αναφορές στις ρίζες του συλλόγου και του προσφυγικού ελληνισμού, σε ένα κατάμεστο γήπεδο. Και η εικόνα θα φτάσει στο σπίτι κάθε φίλου της ΑΕΚ μιας και οι «κιτρινόμαυροι» συμφώνησαν με την ΕΡΤ, για την ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση των εγκαινίων του νέου γηπέδου. Η γιορτή θα ξεκινήσει στις 20:00 και πιθανότατα θα είναι διάρκειας τριών ωρών.

Παράλληλα, από την  ΕΡΤ θα έχει την ευκαιρία να δει ο κόσμος το τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» που θα γίνει την Παρασκευή (23/9) και το Σάββατο (24/9) στο ΟΑΚΑ, παρουσία των Παναθηναϊκού, Μακάμπι Τελ Αβίβ, Αρμάνι Μιλάνο και Εφές.

Τα ματς θα μεταδοθούν τηλεοπτικά από την ΕΡΤ3. Την Παρασκευή στις 18:00 θα γίνει το Μακάμπι – Αρμάνι και στις 21:00 το Παναθηναϊκός – Εφές. Το Σάββατο, ίδιες ώρες, διεξάγονται ο μικρός τελικό και ο μεγάλος τελικός.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.