«Καυτή» Πέμπτη με Europa League & Euroleague

«Καυτή» Πέμπτη με Europa League & Euroleague

Με πρεμιέρα στην EuroLeague και Ολυμπιακός – Κάραμπαχ.

Τζάμπολ στην EuroLeague που για 19η σεζόν μεταδίδεται από τη Nova. Πρεμιέρα κάνει η κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση στον χώρο του μπάσκετ και ξεκινά με ελληνοϊσπανικές μονομαχίες στο διήμερο.

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός καλούνται για ακόμη μια φορά να παλέψουν για τον μεγάλο στόχο, το Final-4 και την πολυπόθητη «κούπα» ενώ τους αγώνες συνοδεύει η εκπομπή «Playmakers» με τον Γρηγόρη Παπαβασιλείου.

Το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής φέρνει τον Παναθηναϊκό να υποδέχεται στο κλειστό του ΟΑΚΑ «Νίκος Γκάλης» τη Ρεάλ Μαδρίτης την Πέμπτη 6/10 στις 21:00. Ο αγώνας μεταδίδεται από το Novasports Prime σε περιγραφή του Χρήστου Καούρη και σχόλιο του Δημήτρη Καρύδα.

Την Παρασκευή 7 Οκτωβρίου στις 21:30, ο Ολυμπιακός θα αγωνιστεί κόντρα στην Μπαρτσελόνα, ματς που μεταδίδεται επίσης από το Novasports Prime σε περιγραφή του Νικήτα Αυγουλή.

Ποδοσφαιρικά, η επιστροφή Μίτσελ στον Ολυμπιακό έχει σημάνει σύνθημα «ευρωπαϊκής αντεπίθεσης» των Πειραιωτών, οι οποίοι θα αναζητήσουν την πρώτη τους νίκη στο UEFA Europa League απέναντι στην Κάραμπαχ το βράδυ της Πέμπτης 6/10, στις 22:00. Ο αγώνας μεταδίδεται live από το Καραϊσκάκη από το Cosmote Sport 2 σε περιγραφή Γιώργου Θαναηλάκη.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.