Σε «ελεύθερη» μετάδοση και πάλι οι αγώνες της Εθνικής μπάσκετ

Σε «ελεύθερη» μετάδοση και πάλι οι αγώνες της Εθνικής μπάσκετ

Για τα προκριματικά Μουντομπάσκετ 2023 της FIBA ενάντια σε Λετονία και Βέλγιο.

Από την Τετάρτη 9 Νοεμβρίου και για 7 ολόκληρες ημέρες, μέχρι την Τρίτη 15 Νοεμβρίου, η Nova δίνει την ευκαιρία σε όποιον επιθυμεί να παρακολουθήσει τους δύο αγώνες της Εθνικής Ελλάδος Μπάσκετ,  για τη δεύτερη προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023 της FIBA.

Αρχικά θα παρακολουθήσουν τον αγώνα Ελλάδα – Λετονία την Παρασκευή 11/11 (19:00) που θα διεξαχθεί στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο Ηρακλείου «Δύο Αοράκια» και στη συνέχεια την αναμέτρηση Βέλγιο – Ελλάδα τη Δευτέρα 14/11 (21:30) που θα διεξαχθεί στη «Mons Arena».

Εξυπακούεται ότι με 2/2 νίκες κόντρα σε Λετονία και Βέλγιο το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα δηλώνει παρούσα στο Mundobasket 2023 και θα είναι διαδικαστικού χαρακτήρα οι αγώνες του Φεβρουαρίου ενάντια σε Σερβία και Λετονία.

Η Nova ξεκλειδώνει ξανά την πλατφόρμα της EON TV προσφέροντας δωρεάν τη μετάδοση και των εν λόγω αγώνων αλλά και όλου του περιεχόμενού της. Το μόνο που έχουν να κάνουν όσοι ενδιαφέρονται είναι να μπουν στο eon.nova.gr και να συμπληρώσουν τη φόρμα εγγραφής.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.