Οριστικό φινάλε: EΡΤ Sports τέλος

ΕΡΤ, αυτό είναι φάουλ και οφσάιντ μαζί

Η αδικία…

Δεν… ξηγείται καλά η δημόσια τηλεόραση. Το 99% των αγώνων που μετέδωσε ως τώρα η ΕΡΤ3 από το φετινό πρωτάθλημα της Super League 2, ήταν από ομάδες της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης. Και με έμφαση σε αγώνες των β’ ομάδων των μεγάλων συλλόγων, «ρίχνοντας» ιστορικές ομάδες όπως η ΑΕΛ, ο Ηρακλής και ο Πανσερραϊκός για παράδειγμα.

Είναι ξεκάθαρο συνεπώς πως το πρωτάθλημα αποτελεί αγγαρεία για την ΕΡΤ και τον αθλητικό σχεδιασμό της, σαν μια υποχρέωση που πρέπει να βγει.

Πέρυσι η ΕΡΤ μετέδιδε 6 αγώνες κάθε αγωνιστική (τρεις στην ΕΡΤ3 και τρεις μέσω ERTFLIX) από τους δύο ομίλους, δείχνει φέτος μονάχα τρεις αγώνες κάθε αγωνιστική (και οι τρεις από την ΕΡΤ3), οπότε το πρωτάθλημα έχει και μειωμένη προβολή.

Πέρα από την ατυχή επιλογή ωρών μετάδοσης (Παρασκευή και Δευτέρα στις 15:15 και η τραγική του Σαββάτου στις 13:45), που υποβαθμίζει από μόνη της το ίδιο το προϊόν, όταν οι αγώνες γίνονται την ώρα που αρκετός κόσμος εργάζεται.

Ειδικά η επιλογή του Σαββάτου αν και κατανοητή για τηλεοπτικούς λόγους (μιας και η ΕΡΤ3 εστιάζει από τις 16:00 στη Basket League και στις 21:30 έχει μετάδοση αγώνα Volley League) είναι κάκιστη σε άκρως αντιποδοσφαιρική ώρα….

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.