To NBA All-Star Game 2023 αποκλειστικά στην Cosmote TV

To NBA All-Star Game 2023 αποκλειστικά στην Cosmote TV

Τα ξημερώματα της Δευτέρας 20/2 στο Cosmote Sport 4HD & live στο YouTube κανάλι της Cosmote TV.

Το NBA All-Star Game 2023 έρχεται τη Δευτέρα 20/2 (03.00, Cosmote Sport 4HD & YouTube κανάλι Cosmote TV), με αποκλειστικό προορισμό την Cosmote TV. Οι καλύτεροι παίκτες του πλανήτη θα συναντηθούν στo Σολτ Λέικ Σίτι της Γιούτα, με στόχο να απολαύσουν την 72η διοργάνωση του κορυφαίου μπασκετικού θεσμού.

Ο Greek Freak θα αποτελέσει αρχηγό ομάδας για τρίτη φορά, μετά το 2019 και το 2020, με στόχο να οδηγήσει την Team Giannis στην κορυφή. Απέναντί του θα βρίσκεται ο κορυφαίος σκόρερ στην ιστορία του ΝΒΑ, ΛεΜπρον Τζέιμς. Οι starters που θα προέλθουν από Ανατολή και Δύση προέκυψαν μέσω της ψηφοφορίας του κοινού, ενώ η αναπληρωματικοί επελέγησαν από τους προπονητές της λίγκας.

Οι δύο αρχηγοί θα επιλέξουν από τη «δεξαμενή» των παικτών τα μέλη των ομάδων τους, λίγο πριν το τζάμπολ του αγώνα.

Πλούσιo θέαμα θα παρακολουθήσουν οι συνδρομητές της Cosmote TV όλο το Σαββατοκύριακο 18-19/2, με το NBA All-Star Weekend να περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, την παρουσίαση των αυριανών αστέρων των παρκέ στο 2023 Jordan Rising Stars (Σάββατο 18/2, 04.00, Cosmote Sport 4HD & επίσημο YouTube κανάλι Cosmote TV), αλλά και τους διαγωνισμούς δεξιοτήτων (Kia Skills Challenge, Starry 3-Point Contest, AT&T Slam Dunk- Κυριακή 19/2, 03.00, Cosmote Sport 4HD). Στο πλαίσιο του Skills Challenge θα συμμετέχουν για 2η συνεχή χρονιά και οι Antetokounbros, Γιάννης, Θανάσης και Άλεξ.

Οι απεσταλμένοι της Cosmote TV στη Γιούτα, Βασίλης Σκουντής και Ρήγας Δάρδαλης θα μεταφέρουν όλη τη δράση του τριημέρου με πλούσιο ρεπορτάζ και αποκλειστικές συνεντεύξεις.

Αφιερωμένη στη μεγάλη γιορτή του μπάσκετ θα είναι και η εκπομπή «PICK N ROLL» της Cosmote TV (Τρίτη 21/2, 21.30, Cosmote Sport 4HD), μέσα από την οποία οι τηλεθεατές θα παρακολουθήσουν τα highlights του ΝΒΑ All-Star Weekend και θα απολαύσουν αποκλειστικές δηλώσεις κορυφαίων παικτών του NBA.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.