Η Nova προσφέρει ελεύθερα μέσω ΕΟΝ τους τελευταίους αγώνες της Εθνικής Μπάσκετ

Η Nova προσφέρει ελεύθερα μέσω ΕΟΝ τους τελευταίους αγώνες της Εθνικής Μπάσκετ

Ενάντια σε Σερβία και Λετονία.

Η Nova ανοίγει και πάλι τον μαγικό κόσμο της ΕΟΝ σε όλους τους φιλάθλους. Από την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου και για 7 ολόκληρες ημέρες, μέχρι την Τρίτη 28 Φεβρουαρίου δίνει την ευκαιρία σε όποιον επιθυμεί να παρακολουθήσει τους δύο τελευταίους αγώνες της Εθνικής Ελλάδος Μπάσκετ,  για τη δεύτερη προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023 της FIBA, εντελώς δωρεάν.

Η «επίσημη αγαπημένη» έχει πάρει το εισιτήριο για το Παγκόσμιο Κύπελλο της FIBA που θα διεξαχθεί από τις 25 Αυγούστου μέχρι τις 10 Σεπτεμβρίου του 2023 σε Ιαπωνία, Ινδονησία και Φιλιππίνες και θα μεταδοθεί από το Novasports. Αρχικά οι φίλοι του μπάσκετ θα παρακολουθήσουν τον αγώνα Ελλάδα – Σερβία την Παρασκευή 24/2 (19:00, Novasports Prime & Novasports News) που θα διεξαχθεί στο Κλειστό γήπεδο Άνω Λιοσίων και στη συνέχεια την αναμέτρηση Λετονία – Ελλάδα τη Δευτέρα 27/2 (19:30, Novasports4 & Novasports News) που θα διεξαχθεί στη «Mons Arena». Παράλληλα, όσοι αποκτήσουν δωρεάν πρόσβαση θα απολαύσουν μέσα από την ΕΟΝ όλο το πλούσιο premium αθλητικό περιεχόμενο.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή: Το μόνο που έχουν να κάνουν όσοι ενδιαφέρονται είναι να μπουν στο eon.nova.gr και να συμπληρώσουν τη φόρμα εγγραφής οποιαδήποτε στιγμή από σήμερα. Στη συνέχεια θα τους σταλούν  οι οδηγίες σύνδεσης αλλά και τα user name και password, στο κινητό και email που θα έχουν δηλώσει στη φόρμα.

Τέλος, ακολουθώντας τις οδηγίες  θα μπορέσουν να έχουν πρόσβαση και να απολαύσουν συναρπαστικό αθλητικό περιεχόμενο από την ΕΟΝ.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.