Μεγάλο… μπαμ από το OPEN | Θα δείχνει Βραζιλία και Αργεντινή!

Μεγάλο… μπαμ από το OPEN | Θα δείχνει Βραζιλία και Αργεντινή!

Νέο status quo στα τηλεοπτικά δικαιώματα

Καλώς τες… κι ας άργησαν. Πόσα χρόνια έχουμε να δούμε τα πρωταθλήματα της Βραζιλίας και της Αργεντινής να μεταδίδονται από ελληνικό κανάλι; Μόνο συνδρομητικά, κάποτε, από τη Nova και μετά από την Cosmote TV. Πάνω από δέκα χρόνια! Μέχρι που εξάλειψαν.

Και να που το Open έκανε το… μπαμ ρίχνοντας δίχτυα στα αθλητικά, τηλεοπτικά δικαιώματα. Το κανάλι του Ιβάν Σαββίδη απέκτησε λοιπόν τα πρωταθλήματα και της Βραζιλίας και της Αργεντινής. Και μάλιστα ξεκινά άμεσα τις μεταδόσεις από την αργεντίνη Primera División ή Liga Profesional de Fútbol, ως αποκαλείται.

Το, δε, νέο Brasileirao 2023 ξεκινά στις 15 Απριλίου… Η μεγάλη Σάντος, η πρωταθλήτρια Παλμέιρας του Αμπέλ Φερέιρα και η Φλαμένγκο υπόσχονται μονομαχίες που θα χαρίσουν απίθανες συγκινήσεις.

Τα τηλεοπτικά δικαιώματα αποκτήθηκαν για να μεταδίδονται από την υβριδική τηλεόραση του Open και οι πρώτες μεταδόσεις έχουν ως εξής

  • Κυριακή 5 Μαρτίου, 00:15 Λανούς – Ρίβερ Πλέιτ, Open Hybrid
  • Δευτέρα 6 Μαρτίου, 00:15, Ουρακάν – Σαν Λορέντσο, Open Hybrid
  • Δευτέρα 6 Μαρτίου, 22:00, Γοδόι Κρουζ – Ράσινγκ , Open Hybrid
  • Τρίτη 7 Μαρτίου, 02:00 Μπόκα Τζούνιορς – Ντιφένσα, Open Hybrid

Εκεί όπου η μπάλα λατρεύεται σαν Θεός και το ποδόσφαιρο είναι κάτι παραπάνω από ζήτημα ζωής, Αργεντινή και Βραζιλία κρατούν τα σκήπτρα. Τα κορυφαία πρωταθλήματα της Λατινικής Αμερικής παίζουν μπάλα αποκλειστικά στην υβριδική τηλεόραση του Open….

 

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.