Ιμπραΐμοβιτς x2 στο σινεμά | Και «I am Zlatan» και... «Αστερίξ»

Ιμπραΐμοβιτς x2 στο σινεμά | Και «I am Zlatan» και… «Αστερίξ»

Πότε κυκλοφορούν.

Κυκλοφόρησε το επίσημο trailer για την ταινία που αφορά στη ζωή του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, η οποία θα παίξει στους ελληνικούς κινηματογράφους από τις 30 Μαρτίου. Η παραγωγή της έγινε το 2021 και μέσα από σενάριο που έγραψε ο ίδιος ο Σουηδός επιθετικός αποτυπώνεται η πορεία του από τη διαδικασία ενηλικίωσης μέχρι και σήμερα.

Η ταινία «I am Zlatan» δείχνει πώς μεγάλωσε ο 41χρονος φορ σ’ ένα ταραχώδες προάστιο της Σουηδίας, δίνοντας μία λεπτομερή ματιά τόσο για τον ίδιο όσο και για την οικογένειά του. Επιπλέον, αναδεικνύει τη σχέση του με το Ρόσενγκαρντ, τη συνοικία του Μάλμε όπου μεγάλωσε, την οποία πάντα αποκαλεί σπίτι του.

Με καταγωγή από Βαλκάνιους γονείς, το ποδόσφαιρο ήταν η λύτρωση του Ζλάταν, όπου το ιδιαίτερο ταλέντο και η αυτάρκειά του τον εκτίναξαν, ενάντια σε όλες τις πιθανότητες, στην κορυφή του διεθνούς ποδοσφαίρου να παίζει για ομάδες όπως ο Άγιαξ, η Γιουβέντους, η Ίντερ, η Μίλαν, η Μπαρτσελόνα, η Παρί Σεν Ζερμέν και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Η ταινία προσφέρει μια συγκινητική, λεπτομερή ματιά στο σπίτι και την οικογενειακή του ζωή ου. Δείχνει το πρώτο του μεγάλο ταξίδι, από το προάστιο στο κέντρο του Μάλμε με ποδήλατο, και αργότερα, στον υπόλοιπο κόσμο. Ταυτίζεται με το περιβάλλον του με το σλόγκαν «Άκου, αλλά μην ακούς»: Να δέχεσαι μια καλή συμβουλή, αλλά να μην αλλάξεις ποτέ το ποιος είσαι.

Παράλληλα, ο Σουηδός σταρ μετέχει και στη νέα ταινία των Αστερίξ και Οβελίξ με τίτλο «Asterix and Obelix: The Middle Kingdom». Είναι παραγωγής της γαλλικής εταιρείας Pathe και εμφανίζεται σε ρόλο-έκπληξη (ως… Ρωμαίος) ο Ιμπραΐμοβιτς. H ταινία προβάλλεται ήδη στους κινηματογράφους.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.