Η τηλεοπτική κάλυψη του σούπερ ντέρμπι Παναθηναϊκός – ΑΕΚ

Η τηλεοπτική κάλυψη του σούπερ ντέρμπι Παναθηναϊκός – ΑΕΚ

Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα…

Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα… μέχρι την επόμενη! Παναθηναϊκός και ΑΕΚ ισοβαθμούν στην κορυφή των play offs της Super League και αναμετρώνται απόψε στη Λεωφόρο, στον αγώνα που θα κρίνει εν πολλοίς τον φετινό πρωταθλητή Ελλάδος. Από τέσσερις σερί νίκες και μη δεχόμενη γκολ στα τελευταία 9/10 παιχνίδια της η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, από την 4άρα επί του ΠΑΟΚ η «Ενωση» που έφτασε τις πέντε συνεχόμενες νίκες.

Σε… εκκρεμότητα και η 3η θέση, την οποία διεκδικούν ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός. Ο «δικέφαλος», μετά την… 4άρα από την ΑΕΚ, φιλοξενεί τον Αρη στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης και οι «ερυθρόλευκοι», μετά την ήττα από τον Αρη, παίζουν με τον Βόλο στο Καραϊσκάκη.

Όλα τα παιχνίδια την Κυριακή 30 Απριλίου με σέντρα την ίδια ώρα: στις 20:00 ενώ η Cosmote TV θα καλύψει τα δύο παιχνίδια που μεταδίδει και με «λεπτό προς λεπτό» στο Cosmote Sport.

  • Κυριακή 30 Απριλίου

20:00 Παναθηναϊκός – ΑΕΚ, Cosmote Sport 2 σε περιγραφή Κώστα Ψάρρα, σχόλιο Βασίλη Σαμπράκου και ρεπορτάζ Αποστόλη Πάνου, Πάνου Μάλαμα και Πάρη Τσελεπίδη.

20:00 ΠΑΟΚ – Αρης, Novasports Prime σε περιγραφή του Γιάννη Πάγκου και ρεπορτάζ των Κωστή Μπότσαρη και Ευγένιου Δαδαλιάρα

20:00 Ολυμπιακός – Βόλος, Cosmote Sport 3 σε περιγραφή Αντρέα Παλομπαρίνι και ρεπορτάζ Δημήτρη Σπηλιόπουλου και Ανδρέα Σερεβέτα.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.