Εκλεισαν στην Cosmote TV για φέτος Κύπελλο και Σούπερ Καπ Ιταλίας

Ρεάλ-Σίτι & Μίλαν-Ίντερ: Τα ημιτελικά του Champions League στην COSMOTE TV

Με φόντο τον μεγάλο τελικό της Κωνσταντινούπολης.

Οι συναρπαστικοί πρώτοι ημιτελικοί του UEFA Champions League που θα καθορίσουν το ζευγάρι του μεγάλου τελικού της Κωνσταντινούπολης, έρχονται το διήμερο 9-10/5, με απόλυτο προορισμό την COSMOTE TV.

Τον παλμό της δράσης θα μεταφέρουν οι δημοσιογράφοι των καναλιών COSMOTE SPORT, μέσα από πλούσιο ρεπορτάζ και ειδικές εκπομπές αφιερωμένες στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Οι αγώνες του διημέρου

Την Τρίτη 9/5 τα φώτα «στρέφονται» στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» και στο μεγάλο ευρωπαϊκό ραντεβού ανάμεσα στην πρωταθλήτρια Ευρώπης Ρεάλ Μαδρίτης και την Μάντσεστερ Σίτι του Πεπ Γκουαρδιόλα, σε μια επανάληψη του περσινού ημιτελικού (22.00, COSMOTE SPORT 1HD & COSMOTE SPORT 4K). Η «Βασίλισσα» αποτελεί την πολυνίκη του θεσμού με 14 τρόπαια και αντιμετωπίζει τους «πολίτες», οι οποίοι με τον Έρλινγκ Χάαλαντ χρειάζονται θετικό αποτέλεσμα ενόψει της ρεβάνς στην Αγγλία.

Την Τετάρτη 10/5 είναι προγραμματισμένο και το «Derby della Madonnina» μεταξύ της Μίλαν και της Ίντερ στο «Σαν Σίρο». Μετά από 16 χρόνια, οι «ροσονέρι» επιστρέφουν στα ημιτελικά της διοργάνωσης και διασταυρώνουν τα «ξίφη» τους με τους «νερατζούρι», οι οποίοι στον προηγούμενο γύρο απέκλεισαν την Μπενφίκα. Το σφύριγμα της έναρξης του ιταλικού «εμφυλίου» θα δοθεί στις 22.00 και θα μεταδοθεί ζωντανά από το COSMOTE SPORT 1HD και το COSMOTE SPORT 4K.

Η δημοσιογραφική κάλυψη των καναλιών COSMOTE SPORT

Και τις δύο ημέρες της αγωνιστικής δράσης η εκπομπή «UEFA Champions League Show» με τους Μιχάλη Τσόχο και Βασίλη Σαμπράκο θα είναι στη διάθεση των τηλεθεατών πριν από την έναρξη των αγώνων (21.00, COSMOTE SPORT 1HD), παρουσιάζοντας όλες τις εξελίξεις. Μετά τη λήξη των αναμετρήσεων, η εκπομπή θα επιστρέφει (00.00, COSMOTE SPORT 1HD & COSMOTE SPORT 4K) με απευθείας συνδέσεις με τους αγωνιστικούς χώρους, δηλώσεις των μεγάλων πρωταγωνιστών, ψηφιακή ανάλυση των κρίσιμων φάσεων και τα καλύτερα στιγμιότυπα.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.