Κερδισμένη η Nova με το Final-4 της EuroLeague και την κίνηση-ματ για 5ετη συμφωνία

Κερδισμένη η Nova με το Final-4 της EuroLeague και την κίνηση-ματ για 5ετη συμφωνία

Ήδη ανακοίνωσε πρόσφατα ότι ξεπέρασε τους 400.000 συνδρομητές.

Η πρόκριση του Ολυμπιακού στο Final-4της EuroLeague, έχει κάνει τη Nova να χαμογελά, καθώς το ενδιαφέρον των Ελλήνων φιλάθλων θα είναι τεράστιο εκείνο το διάστημα.  Οι “ερυθρόλευκοι” θα επιδιώξουν να κατακτήσουν το 4ο ευρωπαϊκό τρόπαιο στην ιστορία τους και η Nova θα είναι εκεί, σε ένα ακόμη Fina-4, την τελευταία 20ετία προκειμένου να καλύψει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη διοργάνωση.

Το Novasports με τους Playmakers, Γρηγόρη Παπαβασιλείου, Δώρα Παντέλη, Δημήτρη Καρύδα, Χρήστο Καούρη, Νικήτα Αυγουλή, τον coach Φώτη Κατσικάρη, όλη την κορυφαία δημοσιογραφική ομάδα θα μεταφέρει από την Τεταρτη 17/5 έως και την Κυριακή 21/5 όλα όσα θα συμβούν στο Κάουνας, με αναλύσεις, σχόλια, ζωντανές συνδέσεις, καλεσμένους, κ.ά.

Η κίνηση – ματ της Nova να ανανεώσει για ακόμη πέντε σεζόν, έως το 2028 την κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση στο χώρο του μπάσκετ, την EuroLeague, σίγουρα της βγαίνει  ως στοίχημα, καθώς η σταθερή παρουσία του Ολυμπιακού πέρυσι και φέτος στο Final-4 και σε συνδυασμό με την επικείμενη δυναμική επιστροφή του Παναθηναϊκού, θα αποτελέσουν τη βάση για αύξηση της συνδρομητικής βάσης μελλοντικά. Άλλωστε ήδη η Nova ανακοίνωσε πρόσφατα ότι ξεπέρασε τους 400.000 συνδρομητές.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.