Πώς θα καλύψει η Nova το Final-4 της EuroLeague

Πώς θα καλύψει η Nova το Final-4 της EuroLeague

Η «κούπα» του πρωταθλητή Ευρώπης και η «μάχη» του Ολυμπιακού θα κριθούν αποκλειστικά στα κανάλια Novasports.

H μεγάλη στιγμή για το Final-4 2023 της EuroLeague και την προσπάθεια του Ολυμπιακού για το 4ο τρόπαιο έφτασε και το Novasports θα είναι εκεί, στο Κάουνας για να καλύψει αποκλειστικά τη μεγάλη γιορτή.

Οι φίλοι του μπάσκετ από την Τετάρτη 17/5 έως και την Κυριακή 21/5 θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν όλα όσα θα συμβούν στην πρωτεύουσα της Λιθουανίας με την κορυφαία δημοσιογραφική ομάδα του Novasports να καλύπτει με τον αρτιότερο τρόπο, όπως κάνει για περισσότερες από δύο δεκαετίες, το φετινό Final-4 της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης. Οι συνδρομητές θα συνεχίσουν να απολαμβάνουν όλη τη δράση της EuroLeague αποκλειστικά στη Νova και για τις επόμενες πέντε (5) σεζόν, μέχρι το 2028!

Ο Ολυμπιακός, που διεκδικεί τον 4ο τίτλο του στη διοργάνωση, η Μονακό με την παρθενική της εμφάνιση σε τελική φάση και οι «αιώνιοι αντίπαλοι» Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης συνθέτουν την εντυπωσιακή τετράδα του Final-4 2023 που θα διεξαχθεί στη «Zalgirio Arena». Μετά από μία εντυπωσιακή πορεία από τη regular season έως και τα Playoffs, οι ”ερυθρόλευκοι” θα συναντήσουν στον 1ο ημιτελικό τη Μονακό σε μια μονομαχία που αναμένεται επική μετά από τις αναμετρήσεις των δύο ομάδων την τελευταία διετία. Αντίστοιχα στον 2ο ημιτελικό, το πολυαναμενόμενο ισπανικό Clasico θα αναδείξει τον δεύτερο φιναλίστ του μεγάλου τελικού της Κυριακής.

Ο expert coach Φώτης Κατσικάρης και οι απεσταλμένοι δημοσιογράφοι του Novasports, Δημήτρης Καρύδας, Γρηγόρης Παπαβασιλείου, Δώρα Παντέλη, Νικήτας Αυγουλής και Χρήστος Καούρης υπό τη διεύθυνση του Γιάννη Φουρνάρου και την αρχισυνταξία των Παντελή Λώλη και Βασίλη Δούκα, θα μεταφέρουν όλα όσα θα ζήσουν στο Κάουνας μέσα από τις μεταδόσεις των αγώνων και τις ειδικές εκπομπές Playmakers με τον Γιαννίκο Δούσκα στο στούντιο καθώς και μέσα από την ειδική ενότητα EuroLeague στο site και τα social media του novasports.gr.

Συνεντεύξεις Τύπου, προπονήσεις ομάδων, βραβεύσεις, ρεπορτάζ, Live συνδέσεις μέσα και έξω από την αρένα, ειδικά αφιερώματα για τις ομάδες του Final-4 και τις μεγάλες αναμετρήσεις των ημιτελικών, εκλεκτοί καλεσμένοι καθώς και στιγμές από το παρελθόν, θα δώσουν συνεχή ρυθμό κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης.

Όλες οι εκπομπές και οι αγώνες θα μεταδοθούν Live από το Novasports Prime. Επίσης όλες οι εκπομπές Playmakers θα είναι διαθέσιμες σε όλους τους Έλληνες μέσα από το Web TV και το YouTube του novasports.gr. Συνδέσεις, ρεπορτάζ και συνεχή κάλυψη των δραστηριοτήτων μέσα από το Facebook & Instagram του novasports.gr.

Παράλληλα, οι συνδρομητές θα έχουν την ευκαιρία από τη Δευτέρα 15/5 έως και την Τετάρτη 17/5, να απολαύσουν τους τελικούς των ελληνικών ομάδων που έγραψαν ιστορία στη EuroLeague τα τελευταία χρόνια, μέσα από το Novasports 4.

Αναλυτικά το πρόγραμμα στο Novasports:

Τετάρτη 17 Μαΐου

20:00 Playmakers-Final-4 2023: Η ομάδα Novasports «πατάει» στη Zalgirio Arena και παρουσιάζει τις πρώτες δηλώσεις προπονητή και παικτών. Οι ζωντανές συνδέσεις από το Κάουνας ξεκινούν!

Πέμπτη 18 Μαΐου

12:00 Τελετή Βράβευσης Final-4

13:00 Συνέντευξη Τύπου των τεσσάρων ομάδων

16:30-23:00 Playmakers-Final-4 2023: Κατά τη διάρκεια της εκπομπής θα γίνονται συνεχείς συνδέσεις με τo Κάουνας και τη δημοσιογραφική αποστολή για τις δηλώσεις των παικτών και τις προπονήσεις των 4 ομάδων, με ιδιαίτερη έμφαση στην ομάδα του Ολυμπιακού. Με συνεντεύξεις και πλούσιο ρεπορτάζ μέσα και έξω από το γήπεδο, θα μεταφέρουν τον παλμό της λιθουανικής πρωτεύουσας που θα μετατραπεί στη Μητρόπολη του μπάσκετ για τις επόμενες ημέρες.

Παρασκευή 19 Μαΐου

16:30 Playmakers-Final-4 2023-Pre-Game Show

18:00 Α’ Ημιτελικός: Ολυμπιακός-Μονακό

20:00 Playmakers-Final-4 2023-Mixed Game Show

21:00 Β’ Ημιτελικός: Μπαρτσελόνα-Ρεάλ Μαδρίτης

23:00 Playmakers-Final-4 2023-Post-Game Show

Σάββατο 20 Μαΐου

13:00-13:30 Συνέντευξη Τύπου των 2 φιναλίστ

Κυριακή 21 Μαΐου

17:00 ΜικρόςΤελικός

19:00 Playmakers-Final-4 2023-Pre-Game Show

20:00 Τελικός & Απονομή Τροπαίου

22:30 Playmakers-Final-4 2023-Post-Game Show

 

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.