Το στοιχείο-κλειδί της Αγγελικής Νικολούλη που οδήγησε στον εντοπισμό του ράπερ Lamanif

Το στοιχείο-κλειδί της Αγγελικής Νικολούλη που οδήγησε στον εντοπισμό του ράπερ Lamanif

Η Αγγελική Νικολούλη ασχολήθηκε εκτενώς με το θέμα.

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια του 24χρονου ράπερ Λάμπρου Μανιφάβα ο οποίος αγνοούνταν από το βράδυ της Δευτέρας.

Ο ίδιος εντοπίστηκε σε κακή ψυχολογική κατάσταση τα ξημερώματα του Σαββάτου σε υπαίθριο χώρο της περιοχής της Ανάληψης στη Θεσσαλονίκη από άνδρες της επίλεκτης ομάδας που συστάθηκε από το Τμήμα Αναζητήσεων της Ελληνικής Αστυνομίας, κατά τη διάρκεια μετάδοσης της εκπομπής «Φως στο Τούνελ» της Αγγελικής Νικολούλη.

Ομάδες εθελοντών «χτένιζαν» την περιοχή υπό την προτροπή της δημοσιογράφου, η οποία ύστερα από τηλεφώνημα θείας του αγνοουμένου στην εκπομπή – στο οποίο υποστήριξε πως ο ίδιος δεν βρίσκεται στην Κόνιτσα- παρουσιάστηκε βέβαιη πως ο 24χρονος δεν έχει εγκαταλείψει την Θεσσαλονίκη.

Οι μαρτυρίες πολιτών που υποστήριξαν πως είδαν τον νεαρό στην περιοχή της Θεσσαλονίκης διαδέχονταν η μία την άλλη, με την εκπομπή να είναι σε συνεχή επικοινωνία με την Αστυνομία. Να σημειωθεί πως η Νικολούλη ενημερώθηκε για τον εντοπισμό του ράπερ λίγο πριν το φινάλε της εκπομπής, περί τις 03:00 τα ξημερώματα, ωστόσο δεν θέλησε να πει κάτι στον αέρα, κάνοντας λόγο για «σοβαρή εξέλιξη».

Αμέσως μετά τον εντοπισμό του, ο Lamanif μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για προληπτικό έλεγχο, ενώ αμέσως μετά έδωσε πολύωρη κατάθεση στους αστυνομικούς του Τμήματος Αναζητήσεων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, με τον ίδιο να μην θέλει να μιλήσει για το κύκλωμα με τις «αφέντρες» από το οποίο εκβιαζόταν για χρήματα.

Αυτή τη στιγμή, νοσηλεύεται σε ψυχιατρική κλινική, όπου και θα παραμείνει για τις επόμενες ημέρες, καθώς κατέστη σαφές πως ο νεαρός χρήζει βοηθείας.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.