Στα σκαριά ένταλμα σύλληψης για ακόμα έναν ηθοποιό

Στα σκαριά ένταλμα σύλληψης για ακόμα έναν ηθοποιό

Φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση του Λιγνάδη.

Ακόμα μία σύλληψη γνωστού ηθοποιού επίκειται στο πλαίσιο της έρευνας για υποθέσεις σ$#0υαλικής κακοποίησης και βιασμού, σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν στον «Πρωινό» με τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά.

Όπως ακούστηκε στον αέρα της πρωινής εκπομπής του ΑΝΤ1, υπάρχουν νέες καταγγελίες και έντονη φημολογία για ένταλμα σύλληψης για ακόμα έναν ηθοποιό ο οποίος μάλιστα αυτό το διάστημα παίζει σε γνωστή τηλεοπτική σειρά.

«Εμπλέκεται στην αρχική υπόθεση του γνωστού σκηνοθέτη ηθοποιού», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιάγκας, με τον μηνυτή να φέρεται να συνδέει τον καταγγελλόμενο ηθοποιό με τον κατηγορούμενο Δημήτρη Λιγνάδη.

«Τις προηγούμενες ημέρες κατατέθηκε μία μήνυση από έναν άνδρα, ο οποίος κατήγγειλε γνωστό ηθοποιό για βιασμό στα όρια της παραγραφής – δηλ. πριν από περίπου 15 χρόνια. Αυτή την υπόθεση θα την τρέξει με ιδιαίτερη προσοχή η εισαγγελία, μάλιστα έχει αναθέσει στην κρατική ασφάλεια να την ερευνήσει και δεν αποκλείεται να υπάρξουν άμεσα εξελίξεις και εντάλματα».

Το ένταλμα ετοιμάζεται ύστερα από μήνυση που κατέθεσε άνδρας εναντίον του, κατηγορώντας τον ότι τον βίασε πριν από 15 χρόνια. Η συγκεκριμένη υπόθεση βρίσκεται στο όριο της παραγραφής και γι’ αυτό η Εισαγγελία ανέλαβε άμεσα δράση.

Ο δημοσιογράφος Αλέξης Μίχας σχολίασε πως ο ίδιος ηθοποιός έχει παίξει σε ακόμα δύο τηλεοπτικές σειρές στο παρελθόν:

«Συνάδελφοί του έχουν ενημερωθεί για τη φημολογία των τελευταίων ημερών και είναι σοκαρισμένοι. Κάνουν λόγο για έναν ευγενή, αλλά εσωστρεφή και κλειστό χαρακτήρα που μέχρι εκείνη τη χρονική στιγμή δεν είχε δώσει το παραμικρό δικαίωμα. Σοκαρισμένα είναι και τα στελέχη του τηλεοπτικού σταθμού από το οποίο προβλήθηκε η συγκεκριμένη σειρά».

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.