Επιστρέφει το «Κουτί της Πανδώρας»

«Τους καθιστάτε μελλοθάνατους!»: Το tweet του Βαξεβάνη για τους εμβολιασμούς που έγινε viral (Pic)

«Βροχή» τα retweets...

Ο κορωνοϊός συνεχίζει, δυστυχώς, να σφυροκοπεί σύσσωμο τον πλανήτη, με τη χώρα μας να μην αποτελεί εξαίρεση. Παρά το γεγονός πως βαδίζουμε στον 4ο μήνα lockdown, ο αριθμός των καθημερινών κρουσμάτων, των διασωληνωμένων και, δυστυχώς, των νεκρών δε λέει να πέσει (ή, έστω, πέφτει με αργούς ρυθμούς).

Γι’ αυτό, το πιο φλέγον ζήτημα είναι, φυσικά, ο εμβολιασμός μεγάλου μέρους του πληθυσμού, ούτως ώστε να επιτευχθεί η πολυπόθητη ανοσία της αγέλης και να μπορέσουμε ν’ απαλλαγούμε από τον εφιάλτη όσο το δυνατόν πιο γρήγορα γίνεται.

Τα εμβολιαστικά κέντρα δουλεύουν σε εντατικούς ρυθμούς προκειμένου να προχωρήσουν το τάχιστο δυνατό οι διαδικασίες, ωστόσο τις τελευταίες μέρες έχει ανακύψει θέμα με τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας που (φέρεται να) εμβολιάστηκαν κατά προτεραιότητα… πηδώντας την σειρά.

Ο Κώστας Βαξεβάνης με ένα «επιθετικό tweet πήρε θέση για το συγκεκριμένο ζήτημα, γράφοντας με δηκτικό ύφος στον προσωπικό του λογαριασμό στα social media «Ωραίοι οι άριστοι της ΝΔ που εμβολιάστηκαν εκτός σειράς. Δεν πήραν λέει τη σειρά παιδιών ΑμεΑ αλλά γερόντων, στο ίδρυμα Άγιος Παντελεήμονας. Μπράβο βρε, σας είχαμε παρεξηγήσει. Δεν πήρατε σειρά παιδιών που δεν κινδυνεύουν, αλλά ηλικιωμένων που τους καθιστάτε μελλοθάνατους».

Δείτε παρακάτω το χαρακτηριστικό tweet του εκδότη της εφημερίδας Documento:

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.