Επιστρέφει το «Τσαντίρι» του Λάκη Λαζόπουλου;

Λάκης Λαζόπουλος: Δημόσιο «άδειασμα» σε Λιγνάδη – Κούγια μέσα από τους «10 μικρούς Μήτσους» (Vid)

Όσα είδαμε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο.

Την τιμητική της είχε η υπόθεση Λιγνάδη στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο των «10 μικρών Μήτσων» με τους Λάκη Λαζόπουλο ως Χήρα Μήτση, Παύλο Κοντογιαννίδη ως παπά και Τάκη Ζαχαράτο στον ρόλο της Μυρσίνης Σεβαστού από τις «Άγριες Μέλισσες».

Ο Λάκης Λαζόπουλος δεν άφησε τίποτα να πέσει κάτω από τις δηλώσεις του Αλέξη Κούγια, παίρνοντας ξεκάθαρα θέση υπέρ του Σπύρου Μπιμπίλα, ο οποίος σύμφωνα με την κατάθεση του Λιγνάδη, ως… μέτριος ηθοποιός κινείται κατά του ιδίου λόγω ζηλοφθονίας.

«Ξεσηκώθηκαν δήθεν οι άλλοι ηθοποιοί, οι ‘μέτριοι’, μαζί με τους επαγγελματίες ομοφυλόφιλους», ακούμε τον παπά να λέει, με τη Χήρα Μήτση να ρωτά ποιοι είναι αυτοί και να παίρνει την απάντηση: «Οι ομοφυλόφιλοι που βγάζουν λεφτά απ’ αυτή τη δουλειά που κάνουν, απ’ την ομοφυλοφιλία».

«Μόνο ο δικός μου τσάμπα; Μη σου πω ότι έβαζα κι απ’ την τσέπη που για να γυρνάει με τον ένα και με τον άλλο. Μακάρι να μπορούσε να ζει μόνος του σαν τίμιος επαγγελματίας ομοφυλόφιλος και να μην μου ‘τρωγε τη σύνταξη. Δεν ήξερα εγώ ότι υπάρχουν και τέτοιοι ομοφυλόφιλοι που δουλεύουνε και δεν τα παίρνουν απ΄ τη μάνα τους, απ’ το πορτοφόλι. Θα πεθάνω, δούλευε τσάμπα ο δικός μου ο βλάκας…», σχολίασε ο Λαζόπουλος.

Λίγο αργότερα, ο παπάς έδωσε ρέστα: «Είπε ο Σουηδός ότι τον βίασε όταν ήταν μικρός. Τώρα το θυμήθηκε, απ’ τη Σουηδία και σηκώθηκε να πει ότι έγινε ότι έγινε για να αναγκαστεί η Μενδώνη να διώξει τον σκηνοθέτη που είχε διορίσει; Μαζεύτηκαν όλοι αυτοί για να διώξουν την υπουργό Πολιτισμού. Γιατί το κάναν αυτό ξέρεις; Για να μην τελειώσει το Ελληνικό…».

«Κατάλαβα. Αυτός βίαζε παιδιά, για να σταματήσει το Ελληνικό, μετά από χρόνια που θα ξεκίναγε το Ελληνικό. Γιατί το ήξερε ότι θα σταματήσει, κι ότι μπορεί να κολλήσει και σου λέει «δεν τραβάω να βιάζω παιδιά να το ξεκολλήσουμε αργότερα;», συνέχισε η Χήρα Μήτση.

Όσο για τον Ζαχαράτο; «Ο τρίτος γιος μου έγινε επαγγελματίας ομοφυλόφιλος», ανέφερε ως κυρία Σεβαστού, με τον Λαζόπουλο – αστυνόμο να ρωτά: «Δηλαδή άνοιξε μαγαζί για πολλά είδη ομοφυλοφιλίας;».«Βεβαίως, κάνει και εξαγωγές!», του απάντησε εκείνη…

Δείτε τη νέα κατάθεση κατά Λιγνάδη: