Ανακοίνωση ΕΣΡ περί αναπαραγωγής της απολογίας του Δημήτρη Λιγνάδη

Δημήτρης Λιγνάδης: Αίτημα αποφυλάκισης καταθέτει ο Αλέξης Κούγιας

Μετά το βούλευμα - καταπέλτη.

Αίτημα αποφυλάκισης για τον Δημήτρη Λιγνάδη ανακοίνωσε ο Αλέξης Κούγιας πως θα καταθέσει μέσα στις επόμενες ημέρες, την ώρα που ο σκηνοθέτης μετρά την 4η ημέρα παραμονής του στις φυλακές της Τρίπολης.

Ο συνήγορος υπεράσπισης του κατηγορουμένου για ασελγείς πράξεις σε βάρος ανηλίκων, υποστηρίζει πως ετοιμάζει μηνύσεις και αγωγές σε βάρος των «φερόμενων ως βιασθέντων» για ψευδή καταμήνυση, συκοφαντική δυσφήμιση και προσβολή προσωπικότητας του Λιγνάδη. Και δεν μένει σε αυτό.

«Συγκεντρώνουμε όλα τα στοιχεία από δηλώσεις διαφόρων δικηγόρων, δημοσιογράφων, ηθοποιών, μόδιστρων, μαγείρων και παρουσιαστών εκπομπών, που τον εξευτέλισαν, έθιξαν την τιμή και την υπόληψή του, τον εξύβρισαν και τον συκοφάντησαν ώστε να τους μηνύσουμε και να τους ενάγουμε», δηλώνει ο Κούγιας καθιστώντας σαφές πως θα στραφεί εναντίον όσων υποστηρίζουν δημόσια την ενοχή του εντολέα του.

Παρά το γεγονός πως το δικαστικό συμβούλιο απέρριψε την προσφυγή του κατά του εντάλματος σύλληψης με βούλευμα – φωτιά, ο Αλέξης Κούγιας εμμένει στο αίτημα αποφυλάκισης, το οποίο και θα καταθέσει άμεσα, με τις αντιδράσεις ωστόσο να είναι πολλές. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Mega, o Λιγνάδης είναι ήρεμος, ψύχραιμος, δεν έχει έρθει σε αντιπαράθεση με κανέναν στη φυλακή και δείχνει ευχαριστημένος καθώς -όπως είπε στον δικηγόρο του- περίμενε πολύ χειρότερα τα πράγματα στην Τρίπολη.

Υπενθυμίζεται ότι μόλις συμπληρωθούν 7 ημέρες καραντίνας, θα μεταφερθεί σε θάλαμο με άλλου 20 – 22 κρατούμενους.

Τέλος, ο Δημήτρης Λιγνάδης αρνήθηκε να δει ψυχολόγο και επιμένει να μιλά συνεχώς στο τηλέφωνο με τον δικηγόρο του.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.