Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Πέτρος Φιλιππίδης μετά τα γεγονότα των τελευταίων ημερών

Πέτρος Φιλιππίδης: «Όσο και να φωνάζεις δεν πρόκειται να σε ακούσει κανείς…» (Pic)

Νέες καταγγελίες.

Είναι, εδώ και περισσότερο από έναν μήνα πια, το απόλυτο θέμα που απασχολεί σύσσωμη την ελληνική κοινωνία- τη εξαιρέσει του κορωνοϊού φυσικά, ο οποίος συνεχίζει να καταδυναστεύει τις ζωές μας: από την ημέρα που η Σοφία Μπεκατώρου βγήκε και κατήγγειλε στέλεχος της ομοσπονδίας για κακοποίηση, το #metoo πήρε διαστάσεις χιονοστιβάδας στη χώρα μας.

Πολύ γρήγορα τα φώτα μεταφέρθηκαν από τον αθλητισμό στον καλλιτεχνικό χώρο, εκεί που πραγματικά η μία καταγγελία διαδεχόταν την άλλη με την ταχύτητα του… φωτός και πλείστους πρωταγωνιστές να βρίσκονται στη δίνη του κυκλώνα.

Ένας από τους πιο δημοφιλείς ηθοποιούς και σκηνοθέτες που κατηγορήθηκαν κατ’ επανάληψη είναι ο Πέτρος Φιλιππίδης. Εναντίον του πασίγνωστου καλλιτέχνη υπήρξε πληθώρα καταγγελιών, με τον ίδιο να χάνει τη θέση του στο «Χαιρέτα μου τον πλάτανο», να πουλάει το σπίτι του στην Αθήνα και ν’ αποφασίζει να μετακομίσει εκτός πρωτεύουσας.

Μάλιστα, φαίνεται πως οι εις βάρος του καταγγελίες δεν σταματούν, καθώς όπως ανακοίνωσε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στα social media ο Κώστας Βαξεβάνης, στο Documento της Κυριακής υπάρχει και νέα μαρτυρία ηθοποιού, η οποία ισχυρίζεται πως ο Πέτρος Φιλιππίδης επιχείρησε να την κακοποιήσει στα παρασκήνια, κλειδώνοντας την πόρτα!

«Όσο και να φωνάζεις δε θα σε ακούσει κανείς», φέρεται να της είπε ο γνωστός ηθοποιός.

Δείτε παρακάτω το χαρακτηριστικό ποστάρισμα του εκδότη της εφημερίδας Documento:

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.