Μαρία Δεληθανάση: Η πρώτη συνέντευξη της εν διαστάσει συζύγου του Κώστα Δόξα μετά τις καταγγελίες

Μαρία Δεληθανάση: Η πρώτη συνέντευξη της εν διαστάσει συζύγου του Κώστα Δόξα μετά τις καταγγελίες

Νέα τροπή στην υπόθεση.

Στον Γιάννη Πουλόπουλου και την εκπομπή του OPEN  «Ευτυχείτε» παραχώρησε την πρώτη, μίνι συνέντευξή της η Μαρία Δεληθανάση μετά τις σοκαριστικές της καταγγελίες σε βάρος του εν διαστάσει συζύγου της, Κώστα Δόξα.

Η ίδια, απάντησε στις δηλώσεις του δικηγόρου του Δόξα, Σπύρου Δημητρίου, ο οποίος σε τηλεφωνική επικοινωνία με την εκπομπή υποστήριξε πως υπάρχουν πολλά στοιχεία σε βάρος της κ. Δεληθανάση, η οποία φέρεται να κάρφωσε ένα στυλό στο κεφάλι του τραγουδιστή και στη συνέχεια να τον κλείδωσε για τρεις ολόκληρες ώρες στο μπάνιο της κατοικίας τους.

Η ίδια, δηλώνει ξεκάθαρα πως στοιχεία τέτοια δεν υπάρχουν, καθώς ουδέποτε υπήρξε επίθεση από τη δική της μεριά.

«Η αλήθεια φαίνεται από τα στοιχεία που δείχνουν πως έχω χτυπηθεί. Στα μηνύματα παραδέχεται τον ξυλοδαρμό μου και μάλιστα μου δηλώνει το πόσο ντρέπεται η μητέρα του για την πράξη του αυτή. Τέλος, δεν έχει αναφερθεί πουθενά στους διαλόγους μας ότι δήθεν εγώ του επιτέθηκα, προφανώς γιατί αυτό δεν συνέβη και όχι επειδή το ξέχασε», είπε και συνέχισε:

«Εμείς δεν χρειάζεται να ανασύρουμε αρχεία από πουθενά. Τα στοιχεία που έχουμε στα χέρια μας είναι αδιάσειστα, λίγη υπομονή για τις επόμενες ημέρες και ευχαριστώ όλον τον κόσμο που μου συμπαραστέκεται. Εκείνο που θα με δικαιώσει είναι κι άλλες γυναίκες να σπάσουν τη σιωπή τους και να βγουν από τον κύκλο της βίας».

 

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.