Γιώργος Πατούλης: Έστειλε εξώδικο στη σύζυγό του

Γιώργος Πατούλης: Έστειλε εξώδικο στη σύζυγό του

Οριστικός φαίνεται πως είναι ο χωρισμός του πάλαι ποτέ αγαπημένου ζευγαριού.

Με εξώδικο απαντά ο Γιώργος Πατούλης στις δηλώσεις της συζύγου του, Μαρίνας, μετά την είδηση της τεράστιας κρίσης της μεταξύ τους σχέσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Έθνους», ο Περιφερειάρχης Αττικής έστειλε την Τρίτη 23 Μαρτίου εξώδικο στην κ. Πατούλη ζητώντας της να σταματήσει να μιλά δημόσια για όσα συμβαίνουν μεταξύ τους αλλά και για το ανήλικο παιδί τους, προκειμένου να το προστατεύσουν.

«Πρέπει να προστατευτεί το παιδί. Δεν πρέπει να γίνεται καμία αναφορά στο παιδί μας», αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Αυτό που ενόχλησε τον ίδιο είναι η αναφορά της κ. Πατούλη στα σοβαρά προβλήματα που σύμφωνα με όσα είπε αντιμετωπίζει το 16χρονο παιδί τους.

Απαξιώνει να μου απαντήσει και στα μηνύματα. Δε ξέρω αν έχω κάνει κάτι, απλά εξαφανίστηκε. Δεν ξέρω καν που μένει. Δεν έχω καμία εικόνα. Το θέμα είναι ότι έχω ένα παιδί στην εφηβεία, τον Αλέξανδρο, το οποίο αντιμετωπίζει προβλήματα πολύ σημαντικά. Τον έχω προσκαλέσει να συζητήσουμε και με ειδικούς για να πάρουμε κοινές αποφάσεις για το παιδί μας. Δεν μου απαντάει καν», είπε η Μαρίνα Πατούλη στο «Ευτυχείτε» και συνέχισε φανερά φορτισμένη:

«Ένα ωραίο απόγευμα μου ανακοίνωσε πως θέλει να είναι μόνος του, να έχει την ψυχική του ηρεμία. Δεν ξέρω, τι να σου πω. Από εκεί και πέρα δεν έχουμε ξαναμιλήσει. Με το παιδί του επικοινωνεί. Παίρνει τηλέφωνο. Δε μπορώ να γνωρίζω πώς να διαχειριστώ το παιδί. Έχω αποταθεί σε ειδικούς οι οποίοι ζητούν την έγκριση του πατέρα για να προχωρήσουν σε συγκεκριμένες συνεδρίες. Δεν μου τη δίνει. Ούτε καν μία απάντηση δε δίνει.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.