Γιατί ο Σωτήρης Τσιόδρας αρνείται πεισματικά να δώσει συνέντευξη;

Γιατί ο Σωτήρης Τσιόδρας αρνείται πεισματικά να δώσει συνέντευξη;

Πώς σκέπτεται…

Ήταν το πρόσωπο των ημερών. Των πολλών αυτών ημερών της καραντίνας και της πανδημίας. Ήταν ο άνθρωπος που, καθημερινά στις 18:00 ενημέρωνε την ελληνική επικράτεια για τις εξελίξεις στο θέμα του κορωνοϊού.

Και, κακά τα ψέματα, εξελίχθηκε σε τέτοιον… σταρ που όχι μόνο το όνομά του ήταν καθημερινώς top trend αλλά αποτέλεσε στόχο πολιτικών συμφερόντων – όντας επιλογή της κυβέρνησης. Ας μη ξεχνάμε βέβαια ότι δεν είναι πολιτικός: είναι γιατρός, είναι επιστήμονας. Και με γνώμονα τούτο, μιλούσε και μιλάει.

Ο Τσιόδρας έχει δεχθεί δεκάδες αιτήματα για να εμφανιστεί είτε σε δελτία ειδήσεων, είτε σε εκπομπές. Το… έτερον του ήμισυ στην καθημερινή ενημέρωση, ο Νίκος Χαρδαλιάς, πείστηκε και εμφανίστηκε στην «Αυτοψία» του Αντώνη Σρόιτερ στον Alpha. Ο ίδιος όμως δεν έχει δώσει ποτέ συνέντευξη πέραν της επίσημης ενημέρωσης στο υπουργείο Υγείας.

Και τι απαντά σε συναδέλφους, που του ζητούν την… αποκλειστικότητα. Ότι θέλει να επιστρέψει στην καθημερινότητά του, ήτοι στο Πανεπιστήμιο. Και χρησιμοποιεί συχνά μια ατάκα: ότι δεν σκοπεύει να γίνει «μαϊντανός», γυρνώντας από κανάλι σε κανάλι…

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.