Στο νοσοκομείο η Μαρίνα Πατούλη: Η πρώτη ανάρτηση μετά το εξώδικο του συζύγου της (Pic)

Μαρίνα Πατούλη: Νέα ανάρτηση – φωτιά μετά τον χωρισμό της από τον Περιφερειάρχη Αττικής (Pic)

«Την κακιά αρρώστια την ξεπέρασε. Τον κακό σύζυγο ποτέ».

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση παραμένει η Μαρίνα Πατούλη μετά τον χωρισμό της από τον Περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργο Πατούλη.

Οι προσπάθειες επικοινωνίας που κατέβαλλε έπεσαν στο κενό, με την ίδια να δέχεται εκατοντάδες μηνύματα από γυναίκες που έχουν βιώσει κάτι αντίστοιχο. 

Στην τελευταία της ανάρτηση, το βράδυ της Παρασκευής, παραδέχεται πως εξακολουθεί να περνά πολύ δύσκολα, χωρίς να είναι πια σε θέση να κάνει το παραμικρό, ενώ παράλληλα μοιράστηκε και την ιστορία διαδικτυακής της φίλης την οποία ο σύζυγός της εγκατέλειψε όταν έμαθε πως έχει καρκίνο.

«Βράδυ Παρασκευής. Ξεδιαλέγω πόνους μέσα από τα αμέτρητα μηνύματά σας. Σαν αγκάθια που προσπαθείς να βγάλεις χειρουργικά με τσιμπιδάκι φρυδιών, κι εκείνα χώνονται ακόμη πιο βαθιά στο σώμα. Αλείφεις το δέρμα με λάδι για να τα «ξεράσει», κάνεις υπομονή, νομίζεις για λίγο πως «πάει πέρασε», μια λάθος κίνηση φτάνει να σου υπενθυμίσει πως το αγκάθι είναι ακόμη εκεί.

Διαβάζω για μία φίλη που ο σύζυγος την εγκατέλειψε όταν του αποκάλυψε πως πάσχει από καρκίνο. Δεν άντεχε της είπε τόσο πόνο. Δεν σήκωνε τόσα δύσκολα. Την άφησε μόνη μ’ ένα παιδί. Την κακιά αρρώστια την ξεπέρασε. Τον κακό σύζυγο ποτέ. Μία ιστορία από τις χιλιάδες που έχω λάβει τις τελευταίες ημέρες. Μία γυναίκα από τις πολλές που αισθάνομαι πλέον φίλες αληθινές. Μία ακόμη δύναμη που σβήνει τις δικές μου αδυναμίες.

Βράδυ Παρασκευής. Με λιγότερη λάμψη, με περισσότερο φως. Το δικό σας φως που ήρθε άπλετο για να φωτίσει τα δικά μου σκοτάδια. Να γράφετε. Σε εσάς, σε εμένα, σε μια λευκή κόλλα χαρτί χωρίς παραλήπτη. Γιατί σας το υπόσχομαι: Σε λίγο καιρό, όλες μαζί, θα γράψουμε ιστορία…», έγραψε χαρακτηριστικά.

Μαρίνα Πατούλη: Νέα ανάρτηση - φωτιά μετά τον χωρισμό της από τον Περιφερειάρχη Αττικής (Pic)

Μαρίνα Πατούλη: Νέα ανάρτηση - φωτιά μετά τον χωρισμό της από τον Περιφερειάρχη Αττικής (Pic)

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.