Άδωνις Γεωργιάδης: Εκδίδει τη δική του εφημερίδα

Εσπευσμένα στο χειρουργείο ο Άδωνις Γεωργιάδης (Pic)

«Μπλέξιμο» για τον Υπουργό Ανάπτυξης...

Είναι ένας από τους πιο «προβεβλημένους» υπουργούς της κυβέρνησης, καθώς πέραν της ιδιότητός του (Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων) εξακολουθεί να διατηρεί και τη θέση του Αντιπροέδρου στην Νέα Δημοκρατία.

Ο λόγος φυσικά για τον Άδωνι Γεωργιάδη.

Ο γνωστός πολιτικός εσχάτως είχε… χαθεί, κάτι που είναι αρκετά περίεργο, ιδίως αν αναλογιστούμε πως εμφανίζεται σε συστηματική βάση στα κανάλια και, εκτός από αυτό, έχει και έναν από τους πιο ενεργούς λογαριασμούς στα social media.

Εν τέλει το «μυστήριο» με τον κ. Γεωργιάδη λύθηκε: όπως γνωστοποίησε ο ίδιος ο υπουργός, αναγκάστηκε να εισαχθεί εσπευσμένα στο χειρουργείο την Πέμπτη, μιας και αντιμετώπισε σοβαρό πρόβλημα με το πόδι του. Πιο συγκεκριμένα, αντιμετώπισε «μια σοβαρή κρίση με αίσθηση μυϊκής αδυναμίας».

«Μετά από εβδομάδες ταλαιπωρίας με μεγάλο πόνο στο πόδι μου, την Πέμπτη έπαθα μια σοβαρή κρίση με αίσθηση μυικής αδυναμίας. Οι γιατροί εισηγήθηκαν εσπευσμένη χειρουργική επέμβαση άνευ αναβολής. Χειρουργήθηκα στο ΚΑΤ με απόλυτη επιτυχία. Ευχαριστώ το προσωπικό του όλα πήγαν καλά», ήταν το σχόλιό του στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter.

Περαστικά του λοιπόν…

Δείτε παρακάτω την ανάρτησή του:

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.