Επίθεση με βιτριόλι: «Παγώνει» η αντίδραση της «μαυροφορεμένης» στο κρατητήριο

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Το στοιχείο που «τελειώνει» τη δράστιδα με το βιτριόλι

Η 36χρονη Έφη Κ. ομολόγησε την ειδεχθή της πράξη και ζήτησε συγγνώμη.

Ομολόγησε την φρικτή επίθεση με το βιτριόλι κατά της Ιωάννας Παλιοσπύρου, η 36χρονη σήμερα Έφη Κ. που είχε συλληφθεί έναν περίπου μήνα μετά το συμβάν.

Δέκα μήνες μετά, η ίδια δηλώνει μετανιωμένη για όσα έκανε, υποστηρίζοντας πως «δεν είναι χημικός για να γνωρίζει τι κακό θα προκαλούσε το βιτριόλι» και επιμένοντας πως δεν είχε σκοπό να σκοτώσει αλλά να τραυματίσει το θύμα.

Ωστόσο, νέα στοιχεία που είδαν το φως της δημοσιότητας, καθιστούν σαφές πως η 36χρονη σκόπευε να επιτεθεί ξανά στην Ιωάννα προκειμένου να της αφαιρέσει τη ζωή, μέσα στο Θριάσειο. Κάτι που η δράστις αρνείται κατηγορηματικά. 

Σύμφωνα με όσα είπε η δημοσιογράφος Γιώτα Κηπουρού στο TLive με την Τατιάνα Στεφανίδου, τα εγκληματολογικά εργαστήρια κατάφεραν να ανακτήσουν υλικό από τον ηλεκτρονικό υπολογιστή της 36χρονης από τις 21, 22 και 23 Μαΐου, δηλαδή τις τρεις επόμενες μέρες μετά την επίθεση.

Τα εν λόγω στοιχεία είναι κάτι περισσότερο από σοκαριστικά, καθώς ξεκαθαρίζεται πως η ίδια θα επέστρεφε για να σκοτώσει την Ιωάννα.

Από την έρευνα, προέκυψαν οι εξής αναζητήσεις:

  1. Πώς να προκαλέσεις ανακοπή καρδιάς
  2. Όπλα τιμές, στρυχνίνη δηλητήριο
  3. Πού πουλάνε υδροκυάνιο
  4. Πώς να προκαλέσεις έμφραγμα
  5. Φάρμακο για να προκαλέσεις ανακοπή
  6. Θανατηφόρα αέρια
  7. Δηλητήρια
  8. Ατροπίνη, επίθεση με οξύ, θανατηφόρα ένεση

Ο δικηγόρος της, πάντως, Σάκης Κεχαγιόγλου, εμμένει στο ότι η πελάτισσά του δεν στόχευε στη δολοφονία, αλλά στον τραυματισμό του θύματος.

«Να σαπίσει μέσα στη φυλακή, δεν έχει μετανιώσει. Αυτό θέλω. Και το ίδιο μου το παιδί να ήταν θα το είχα διαγράψει! Γιατί να έχει δεύτερη ευκαιρία; Η Ιωάννα μπορεί να έχει δεύτερη ευκαιρία; Δεν θέλω καμία επαφή ούτε με την οικογένειά της. Μετά από όσα είχε κάνει, ήρθε στο χωριό και χόρευε πάνω στα τραπέζια», δήλωσε από τη μεριά του ο θείος της δράστιδος.

Δείτε κι αυτό: 
Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.