Έκαναν πίσω με τις φωτογραφίες της σορού του Γιώργου Καραϊβάζ

Εκτέλεση Καραϊβάζ: Κάμερες κατέγραψαν γυναίκα-μυστήριο που φέρεται να έδωσε σήμα στους εκτελεστές

5 άτομα στο μικροσκόπιο του τμήματος ανθρωποκτονιών για τη δολοφονία Καραϊβάζ.

Για «μικρό στρατό» που εμπλέκεται στη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ κάνει λόγο ρεπορτάζ του ALPHA, με την ΕΛ.ΑΣ να έχει στην κατοχή της πολλά βίντεο με τους εκτελεστές του αστυνομικού ρεπόρτερ αλλά και υλικό από ένα ακόμα ύποπτο δίκυκλο.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ενδέχεται το νέο μηχανάκι με τους δύο επιβάτες που έχει μπει στο μικροσκόπιο του τμήματος ανθρωποκτονιών και το οποίο που κατέγραψαν οι κάμερες μετά τη δολοφονία Καραϊβάζ, να ακολουθούσε τον δημοσιογράφο καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδρομής του από το Studio Pro στο σπίτι του στον Άλιμο.

Διαβάστε ακόμα: Τηλεοπτική βόμβα: Τέλος η Βίκυ Καγιά από το GNTM

Το συγκεκριμένο στοιχείο προκύπτει από το γεγονός πως οι δράστες δεν είχαν τοποθετήσει συσκευή GPS στο αυτοκίνητό του προκειμένου να γνωρίζουν τι ώρα ακριβώς θα φτάσει στο σπίτι του, όπου του είχαν στήσει την ενέδρα θανάτου.

Ακόμα, εξετάζεται και ο ρόλος μιας γυναίκας που  καταγράφηκε από τις κάμερες να περιφέρεται στο σημείο της δολοφονίας -στο σημείο που τις τελευταίες ημέρες το θύμα πάρκαρε το αυτοκίνητό του- και να μιλά επί 4 περίπου λεπτά στο τηλέφωνο, πριν οι εκτελεστές «γαζώσουν» με 10 σφαίρες τον Γιώργο Καραϊβάζ.

Για τη συγκεκριμένη γυναίκα -την οποία περιέγραψαν ως «γυναίκα με κοντά σκούρα μαλλιά, σκούρα γυαλιά ηλίου και χειρουργική μάσκα» υπάρχουν συγκεκριμένες μαρτυρίες. Η ίδια, εξαφανίστηκε από το σημείο μετά την εκτέλεση του δημοσιογράφου. Η Αστυνομία προσπαθεί να την εντοπίσει, θεωρώντας πως εκείνη αποτελεί τον συνδετικό κρίκο με τους εκτελεστές, τους οποίους είναι πιθανό να ενημέρωσε πως ο Καραϊβάζ είχε παρκάρει και ετοιμαζόταν να βγει από το αυτοκίνητο, καθώς εκείνοι είχαν σταθεί 400 μέτρα μακριά από το σημείο που τον εκτέλεσαν.

Όπως ειπώθηκε στο TLive της Τατιάνας Στεφανίδου, αν τελικά η γυναίκα αυτή εμπλέκεται στη δολοφονία, ήταν εκείνη που δέχτηκε τηλεφώνημα από τους άνδρες που παρακολουθούσαν τον Καραϊβάζ πως το θύμα φτάνει στο σπίτι του και η οποία ενημέρωσε τους εκτελεστές να πλησιάσουν στον στόχο.

Η ίδια αναζητείται από τις Αρχές.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.