Δολοφονία Καραϊβάζ: Στο τμήμα ανθρωποκτονιών η Ζήνα Κουτσελίνη

Δολοφονία Καραϊβάζ: Στο τμήμα ανθρωποκτονιών η Ζήνα Κουτσελίνη

Έδωσε 2ωρη κατάθεση το μεσημέρι της Πέμπτης.

Στη ΓΑΔΑ βρέθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης η Ζήνα Κουτσελίνη, έχοντας κληθεί να καταθέσει για την υπόθεση του Γιώργου Καραϊβάζ.

Η ίδια, όπως και αρκετοί ακόμα συνεργάτες της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα», ανήκουν στα πρόσωπα στα οποία οι Αρχές θα ψάξουν απαντήσεις για τα ερωτήματα που προκύπτουν από τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ, ο οποίος εκτελέστηκε με 11 σφαίρες την Περασμένη Παρασκευή έξω από το σπίτι του στον Άλιμο.

Οι στενοί του συνεργάτες καλούνται να καταθέσουν όλα όσα γνωρίζουν για τις υποθέσεις που ασχολούνταν ο αστυνομικός ρεπόρτερ τον τελευταίο καιρό, τυχόν ανησυχίες και προβληματισμούς του, ακόμα και για απειλές που μπορεί να δεχόταν.

Σύμφωνα με όσα κατέθεσε η Ζήνα, ο Καραϊβάζ τις τελευταίες 15 ημέρες ήταν πολύ χαρούμενος -«στα καλύτερά του», όπως χαρακτηριστικά δήλωσε- και ειδικά την ημέρα της δολοφονίας του είχε αποχωρήσει λίγο νωρίτερα από το στούντιο και με πολύ καλή διάθεση καθώς «ερχόταν σαββατοκύριακο και θα περνούσε πολύ χρόνο με την οικογένειά του».

Μέσα από την εκπομπή της, πάντως, η Κουτσελίνη έχει πολλάκις υποστηρίξει πως ουδέποτε ο αδικοχαμένος Καραϊβάζ εξέφρασε φοβίες για τη ζωή του.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.