Απασφάλισε: Ο Χίος βγάζει στον αέρα την τελευταία συνέντευξη Φουρθιώτη

Απασφάλισε: Ο Χίος βγάζει στον αέρα την τελευταία συνέντευξη Φουρθιώτη

Στη δημοσιότητα η τελευταία του συνέντευξη στον Στέφανο Χίο.

Την τελευταία του τηλεφωνική επικοινωνία με τον Μένιο Φουρθιώτη έδωσε στη δημοσιότητα ο Στέφανος Χίος, με όσα ακούστηκαν να ξεπερνούν κάθε φαντασία.

Πρόκειται για υλικό που ηχογραφήθηκε λίγες εβδομάδες πριν την σύλληψη του Φουρθιώτη, με τον ίδιο να ακούγεται να λέει πως γνωρίζει πως κινδυνεύει και πως… περιμένουν στην γωνία «να τον φάνε», καθώς άνθρωποι της Αστυνομίας και του Μαξίμου έχουν προσωπικά μαζί του.

Ο ίδιος, μάλιστα, τόλμησε να συγκρίνει την επίθεση στο σπίτι του -η οποία κρίθηκε τόσο από τις Αρχές όσο και από την κοινή γνώμη ως σκηνοθετημένη από τον ίδιο- με την ενέδρα θανάτου του Γιώργου Καραϊβάζ, υποστηρίζοντας πως οι ίδιοι άνθρωποι που έδωσαν την εντολή εκτέλεσης του δημοσιογράφου, έχουν ετοιμάσει συμβόλαιο θανάτου και για τον ίδιο.

-(Μ. Φ.) Και σε σένα, υποπτεύομαι ότι είναι από τον ίδιο κύκλο. Οι ίδιοι που είναι εκεί να ξέρεις τα κάνουνε κατά εντολή -να ξέρεις- κάποιων.

-(Σ. Χ.) Τι εννοείς ρε μ@λ@κα, πες μου ξεκάθαρα να ξέρω.

-(Μ. Φ.) Στέφανε και η υπόθεση η δική σου, και η δική μου και του Καραϊβάζ, από κάπου έχει παρθεί εντολή

-(Σ. Χ.) Από πού είναι το θέμα ρε φίλε;

-(Μ. Φ.) Όλες οι πληροφορίες, δηλαδή πώς βρίσκεσαι εσύ, πώς αυτό, οι ίδιοι οι αστυνομικοί παρακολουθούσανε. Δηλαδή εγώ, μισή ώρα πριν είναι το ωράριο που μπαίνω σπίτι μου Στέφανε. Άκου, εγώ έχω πολύ συγκεκριμένο πρόγραμμα.

-(Σ. Χ.) Μας πηγαίνανε δηλαδή για τελείωμα, έτσι;

Σε άλλο σημείο της τηλεφωνικής τους συνομιλίας, ο Χίος ρωτά για ακόμα μία φορά ξεκάθαρα για πιθανά συμβόλαια θανάτου:

-(Σ. Χ.) Θεωρείς πως υπάρχει κάποιο συμβόλαιο για να μας καθαρίσουνε;

-(Μ. Φ.) Ναι, ναι Στέφανε.

Αξίζει να σημειωθεί πως συγκεκριμένο κομμάτι της συνομιλίας τους, ζητήθηκε από τον Φουρθιώτη να μην αναπαραχθεί, γιατί τότε «σίγουρα θα τον βρουν δολοφονημένο». Ωστόσο, ο Χίος το δημοσίευσε κανονικά.

Δείτε όσα ειπώθηκαν:

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.