Βασίλης Τσεκούρας: Στην εντατική ο δημοσιογράφος του OPEN

Βασίλης Τσεκούρας: Το πρώτο του μήνυμα μετά την σοβαρή περιπέτεια της υγείας του

Καλά στην υγεία του ο δημοσιογράφος του OPEN.

Ήταν την περασμένη Κυριακή όταν έγινε γνωστή η είδηση της σοβαρής περιπέτειας της υγείας του δημοσιογράφου του OPEN Βασίλη Τσεκούρα.

Ο παρουσιαστής του δελτίου ειδήσεων του Σαββατοκύριακου, είχε εσπευσμένα μεταφερθεί στο νοσοκομείο, ύστερα από έντονες ενοχλήσεις που είχε. Αμέσως μπήκε στο χειρουργείο, έχοντας διαγνωστεί με ανεύρυσμα κοιλιακής αορτής.

Για μέρες νοσηλευόταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Σήμερα, είναι καλά στην υγεία του και στέλνει το πρώτο του μήνυμα μετά από όσα πέρασε.

«Δεν χρειάζονται λόγια για να περιγράψεις μια περιπέτεια ζωής.. Κυρίως όταν δίνεις μια μάχη, που στην τελική δεν την γνωρίζεις… Γιατί ενημερώνεσαι μετά… Το μόνο που χρειάζεσαι τελικά, είναι ένα θαύμα…. Και εσύ γιατρέ, μου το έδωσες απλόχερα…. Σ’ ευχαριστώ απεριόριστα….. @prapassotiris @lifeisbeautiful @opentvgr
ΥΓ. Ευχαριστώ πολύ για την αγάπη όλων σας…. Μακάρι να την ήξερα νωρίτερα….», έγραψε ο ίδιος στην πρώτη του ανάρτηση μετά την περιπέτειά του.

Να του ευχηθούμε περαστικά!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Δεν χρειάζονται λόγια για να περιγράψεις μια περιπέτεια ζωής.. Κυρίως όταν δίνεις μια μάχη, που στην τελική δεν την γνωρίζεις… Γιατί ενημερώνεσαι μετά… Το μόνο που χρειάζεσαι τελικά, είναι ένα θαύμα…. Και εσύ γιατρέ, μου το έδωσες απλόχερα…. Σ’ ευχαριστώ απεριόριστα….. @prapassotiris @lifeisbeautiful @opentvgr ΥΓ. Ευχαριστώ πολύ για την αγάπη όλων σας…. Μακάρι να την ήξερα νωρίτερα….

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vasilis Tsekouras (@v.tsekouras) στις

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.