Γλυκά Νερά: Η ΕΛ.ΑΣ. έχει στα χέρια της σκίτσο του δολοφόνου της Κάρολαϊν

Γλυκά Νερά: Η ΕΛ.ΑΣ. έχει στα χέρια της σκίτσο του δολοφόνου της Κάρολαϊν

Σφίγγει ο κλοιός...

Είναι το ζήτημα που έχει απασχολήσει- και «μουδιάσει»- την κοινή γνώμη, καθώς η σφοδρότητα του εγκλήματος είναι τέτοια που σε κάνει ν’ αναρωτιέσαι για το ανθρώπινο είδος εν γένει.

Το γεγονός πως μία 20χρονη μητέρα βρήκε τραγικό θάνατο, όπως επίσης και το ότι σκοτώθηκε ο σκύλος της οικογενείας, ενώ οι δράστες έφτασαν στο σημείο ν’ απειλήσουν μέχρι και το μόλις 11 μηνών βρέφος προκειμένου να βρουν τα χρήματα, παγώνει το αίμα.

Αναφερόμαστε φυσικά στα όσα απερίγραπτα έγιναν στα Γλυκά Νερά πριν από λίγες, εκεί που η 20χρονη Κάρολαϊν στραγγαλίστηκε μέχρι θανάτου στο «βωμό» 10.000 ευρώ και μερικών κοσμημάτων.

Ωστόσο, οι έρευνες της αστυνομίας βρίσκονται σε καλό σημείο και σήμερα, όπως μετέδωσε το δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ, είχαμε μια πάρα πολύ θετική εξέλιξη σε ό,τι έχει να κάνει με την σύλληψη των δραστών.

Σε τι αναφερόμαστε;

Στο ότι οι Αρχές έχουν ήδη στα χέρια του το σκίτσο με το πρόσωπο του δράστη, μετά τη λεπτομερή περιγραφή του 32χρονου πιλότου και συζύγου της Κάρολαϊν.

Η λεπτομερής περιγραφή του δράστη από τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, έχει οδηγήσει τις Αρχές σε «συλλογή» 30 – 35 υπόπτων από τους 150 σεσημασμένους που ερευνώνταν αρχικά.

Όπως καταλαβαίνει εύκολα κανείς, ο κλοιός σφίγγει ολοένα και περισσότερο και η ΕΛ.ΑΣ. δε θ’ αργήσει να φτάσει σε συλλήψεις- κάτι που, φυσικά, είναι το ζητούμενο και αυτό που επιθυμεί διακαώς και η κοινή γνώμη…

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.