Δολοφονία στα Γλυκά Νερά: Ζήτημα χρόνου η ταυτοποίηση και η σύλληψη των δραστών

«Φως στο Τούνελ» | Ακόμα ένα χτύπημα των δραστών της δολοφονίας στα Γλυκά Νερά σε σπίτι πιλότου

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής πρόκειται για τους ίδιους δράστες.

Ένα αποκλειστικό ρεπορτάζ που σχετίζεται με το έγκλημα στα Γλυκά Νερά είχε το «Φως στο Τούνελ« της Παρασκευής με την Αγγελική Νικολούλη να αποκαλύπτει μία περίπτωση μάρτυρα πιλότου ο οποίος έζησε μία φρικτή επίθεση μέσα στο σπίτι του από συμμορία τριών ανδρών που έδρασε ακριβώς με τον ίδιο τρόπο.

Ο πιλότος περιγράφει το πώς ο ίδιος και οι γυναίκα του βρέθηκαν απέναντι σε τρεις απίστευτης αγριότητας ληστές, οι οποίοι εισέβαλλαν στον σπίτι του με γκλοπ και όχι με όπλα, όπως αυτοί των Γλυκών Νερών. Αυτή ήταν η μοναδική διαφορά.

«Είναι οι ίδιοι δράστες, η ίδια περίπτωση. Καρμπόν», είπε χαρακτηριστικά ο πιλότος – ο οποίος ήταν και εκπαιδευτής του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου.

Πρώτα επιτέθηκαν στη γυναίκα του, κλείνοντας της το στόμα και τη μύτη, η οποία όμως κατάφερε να βγάλει τη μάσκα ενός, με αποτέλεσμα να τη στείλουν στο νοσοκομείο με πολλά χτυπήματα σε πρόσωπο και σώμα και με τρυπημένο πνεύομονα. Ο ίδιος ο πιλότος, παλεύοντας με τους δύο από τους τρεις, υποστηρίζει πως τους έβγαλε σχεδόν από το σπίτι μέχρι να επέμβει ο τρίτος ληστής, που μάλλον παρουσιάζεται σαν ο αρχηγός τους και ο οποίος περιγράφεται ως  «ο κοντός».

Ο αρχηγός του οποίου το πρόσωπο είδε ο πιλότος, όταν τους χτύπησε πισώπλατα, ήταν μετρίου αναστήματος και με παραπάνω κιλά, είχε μάτια μελιά και φορούσε γάντια άσπρα χειρουργικά. Η περιγραφή ταιριάζει με αυτή του πιλότου των Γλυκών Νερών.

Ο πιλότος ήταν αυτήκοος μάρτυρας της συνομιλίας του αρχηγού με τον τσιλιαδόρο της συμμορίας, καταφέρνοντας να ακούσει 2-3 αλβανικές λέξεις (τις γνώριζε από τα ταξίδια του με το ελικόπτερο στα Τίρανα).

Αυτό που προβληματίζει τον μάρτυρα της εκπομπής είναι ότι η πληροφορία πως ο Μπάμπης (ο πιλότος των Γλυκών Νερών) είχε αρκετά λεφτά ίσως διέφυγε από το αεροδρόμιο των Μεγάρων καθώς όλοι ήξεραν ότι είχε μαζί του πολλά λεφτά γιατί ετοιμαζόταν να αγοράσει ένα οικόπεδο.

Ένα ακόμα κοινό των δύο περιπτώσεων ήταν η επιμονή των μελών της συμμορίας να ζητούν «τα πολλά λεφτά», τα οποία γνώριζαν πως υπήρχαν και στα δύο σπίτια. Όσα και να έπαιρναν ζητούσαν και άλλα.

Ακόμα, οι τρεις ληστές κατάφεραν να «ξεφορτωθούν» τον σκύλο της οικογένειας, τον οποίο είτε χτύπησαν πολύ είτε με κάποιον τρόπο δηλητηρίσαν, καθώς το ζώο κατέληξε να έχει εμετούς για μία εβδομάδα.

«Ό,τι έκανε στην Καρολάιν ο αρχηγός της συμμορίας, που της έκλεισε μύτη και στόμα, το έκανε και στη γυναίκα μου», δήλωσε ο πιλότος χαρακτηρίζοντας τον αρχηγό των ληστών μισογύνη και θρασύδειλο.

«Η δουλειά μας εμάς είναι να ληστεύουμε και να σκοτώνουμε», παραδέχτηκε ο αρχηγός πριν επιτεθεί με τα ξύλινα γκλοπ στη σύζυγο του πιλότου, η οποία κατέληξε μετά από τα χτυπήματα στο ΚΑΤ, μένοντας τουλάχιστον μία εβδομάδα με τη ζωή της να κινδυνεύει.

Ο μάρτυρας πρόσθεσε ότι γνωρίζει τον Μπάμπη από το Λύκειο, ενώ είναι ο εκπαιδευτής του για το επαγγελματικό δίπλωμα πιλότου. Χαρακτήρισε τον Μπάμπη σοβαρό και μετρημένο παιδί, ενώ δεν είχε ακούσει για κάποια προβλήματα στον γάμο των δύο νέων.