«Λύγισε» ο πιλότος: «Από άνθρωπο σε άνθρωπο, δεν έχω δύναμη…»

Δολοφονία στα Γλυκά Νερά | Το στοιχείο του δικαιώνει τον 32χρονο πιλότο

Ξεκαθαρίζει το τοπίο στην υπόθεση.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες από το αστυνομικό ρεπορτάζ, η αστυνομία δεν έχει την παραμικρή αμφιβολία για τη μη εμπλοκή του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου στη δολοφονία της 20χρονης Κάρολαϊν.

Πολλά ακούστηκαν και πολλά περισσότερα γράφτηκαν στα social media περί εμπλοκής του 32χρονου πιλότου στην υπόθεση, ωστόσο όπως ακούστηκε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» δια στόματος του αστυνομικού συντάκτη Βάιου Σύρρου, η Αστυνομία έχει στρέψει τις έρευνες σε τελείως διαφορετική κατεύθυνση.

Πιο συγκεκριμένα, το αποτύπωμα παπουτσιού που βρέθηκε σε σημείο κοντά στο παράθυρο της μεζονέτας από όπου εισέβαλλαν οι δράστες, είναι το στοιχείο-κλειδί το οποίο καθιστά σαφές πως πράγματι υπήρξαν εισβολείς στο σπίτι του ζευγαριού.

«Βόμβα» Αστυνομίας για τα Γλυκά Νερά: «Σαν να καθάρισαν το σπίτι με χλωρίνη» (Vid)

Το εν λόγω αποτύπωμα βρέθηκε από την πρώτη ημέρα ερευνών, ανήκει σε ψηλό, γεροδεμένο άντρα ο οποίος φορούσε ορειβατικά, τρακτερωτά, λαστιχένια και πολύ ελαφριά παπούτσια, τα οποία επιλέγουν συχνά τέτοιου είδους κακοποιοί.

Οι δράστες ακολούθησαν μία διαδρομή μέσα από χωράφια, έχοντας περάσει από χώματα και χόρτα, με τις Αρχές να έχουν πλέον καταλήξει στο συμπέρασμα πως δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να μην υπήρξε εισβολή στη μεζονέτα, όπως υποστήριζαν πολλοί ακόμα και σε τηλεοπτικές εκπομπές.

Όπως έγινε γνωστό μάλιστα, οι Αρχές έχουν καταλήξει σε ένα πολύ συγκεκριμένο πρόσωπο αλβανικής καταγωγής που φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση των Γλυκών Νερών, δεν σκοπεύει όμως να προχωρήσει σε προσαγωγή του πριν η υπόθεση «δέσει». Κι αυτό διότι αν δεν υπάρχουν επαρκή στοιχεία, είναι πιθανό ο άνθρωπος αυτός να μην προφυλακιστεί καν, την ώρα που σκοπός της Αστυνομίας είναι να βρεθεί ενώπιον εισαγγελέα και να εκτίσει την σκληρότερη των ποινών.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.