Στη δημοσιότητα η κατάθεση του πιλότου: «Τη γύρισε μπρούμυτα, της γύρισε το κεφάλι και...» (Vid)

Στη δημοσιότητα η κατάθεση του πιλότου: «Τη γύρισε μπρούμυτα, της γύρισε το κεφάλι και…» (Vid)

Όσα προβλήθηκαν στο δελτίο του ALPHA.

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ALPHA προβλήθηκε μέρος της κατάθεσης του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου για όσα συνέβησαν στη μεζονέτα των Γλυκών Νερών το βράδυ της 11ης Μαΐου.

Ο 32χρονος πιλότος υποστήριξε πως εκείνος ήταν που αντιλήφθηκε πρώτος την παρουσία των ληστών στη σοφίτα όπου κοιμόταν με τη σύζυγο και το 11 μηνών μωρό τους, τονίζοντας πως οι δράστες σκούντηξαν την Κάρολαϊν μέσα στον ύπνο της για να ξυπνήσει κι εκείνη.

«Πρέπει να μας πήρε ο ύπνος μεταξύ 01:15 με 01:30. Εγώ ξύπνησα όταν άκουσα το τρίξιμο από το πόμολο της πόρτας. Δεν κατάλαβα τι ώρα ήταν ακριβώς. Όταν άνοιξα τα μάτια μου, είδα να μπαίνουν στο δωμάτιο τρεις άνδρες. Με πλησίασε αυτός με το πιστόλι και πριν μου πει οτιδήποτε, του είπα ΄στο σαλόνι υπάρχουν 10.000 ευρώ μετρητά. Σε παρακαλώ μην μας πειράξεις’. Τότε σκούντηξε την Καρολάιν να ξυπνήσει. Μόλις είδε τους ληστές, άρχισε να ουρλιάζει», είπε και συνέχισε:

«Ο κοντός πήγε πάνω στη γυναίκα μου, τη γύρισε μπρούμυτα με μια απότομη λαβή και της γύρισε το κεφάλι προς το στρώμα ή το μαξιλάρι. Μόλις πήγα να αντιδράσω, μου κόλλησε το πιστόλι στη δεξιά πλευρά του λαιμού του, ρίχνοντάς με στη συνέχεια στο πάτωμα. Έχει σαρκώδη χείλη και έντονη μύτη, στρογγυλό και αξύριστο, ανοιχτόχρωμο πρόσωπο (όχι όπως το δικό μου που είμαι ξανθός) και έντονα μάτια. Κατάλαβα ότι είναι άνω των 35 ετών. Ήταν περίπου 1,70μ. και ψωμωμένος, δηλαδή γυμναζόταν και έχει πλάτες».

Όπως είπε, ο ίδιος είχε χάσει την αίσθηση του χρόνου καθώς λιποθυμούσε συνεχώς και δεν αντιλήφθηκε πως η σύζυγός του είχε δολοφονηθεί μέχρι τη στιγμή που τους βρήκε η Αστυνομία.

«Επειδή μου είχαν δέσει το στόμα, κάποια στιγμή έχασα τις αισθήσεις μου τελείως. Όταν ξύπνησα δεν άκουγα τίποτα. Δεν ήξερα πόση ώρα είχε περάσει, δεν μπορούσα να καταλάβω αν είχε ξημερώσει ή όχι. Όταν σηκώθηκα είδα τη γυναίκα μου μπρούμυτα στο κρεβάτι, ακίνητη.

Τα χέρια της ήταν δεμένα πίσω από την πλάτη της με κάποιο ρούχο και η κόρη μας ήταν δίπλα ξύπνια, αλλά δεν έκλαιγε. Αγκάλιασα τη γυναίκα μου και την κόρη μας κλαίγοντας και τότε ο αστυνομικός μου είπε: έχει φύγει, προσπάθησε να ηρεμήσεις. Εννοώντας πως είναι νεκρή. Ήμουν σοκαρισμένος, πήρα την κόρη μου αγκαλιά και κατέβηκα κάτω».