Πέθανε η ηθοποιός Χριστίνα Βαρζοπούλου

Πέθανε η ηθοποιός Χριστίνα Βαρζοπούλου

Σύζυγος του Θοδωρή Κατσαφάδου.

Έφυγε από τη ζωή στα 73 της χρόνια η αγαπημένη ηθοποιός Χριστίνα Βαρζοπούλου.

Η ίδια είχε πρωταγωνιστήσει σε πολλές θεατρικές παραστάσεις, οι νεότεροι όμως την αγάπησαν μέσα από τους ρόλους της σε αγαπημένες σειρές που δεν σταμάτησαν ποτέ να παίζουν σε επανάληψη.

Μεταξύ αυτών, τα «Πάτερ Ημών» όπου υποδύθηκε τη θεία Έβελυν, «Οι Στάβλοι της Εριέτας Ζαΐμη», «Νταντά για όλες τις δουλειές» και το λιγότερο παιγμένο σε ότι αφορά στις επαναλήψεις «Λαβ Σόρρυ».

Η Χριστίνα Βαρζοπούλου ήταν παντρεμένη με τον ηθοποιό Θοδωρή Κατσαφάδο και μαζί είχαν μία κόρη, την Μαριλού Κατσαφάδου, επίσης ηθοποιό.

Την είδηση του θανάτου της γνωστοποίησε ο Σπύρος Μπιμπίλας, ο οποίος έγραψε χαρακτηριστικά:

«Μετά το σοκ του χαμού της αγαπημένης Σοφίας Αδαμίδου, σήμερα μαθαίνουμε την τραγική αποχώρηση της αξιολάτρευτης φίλης μας Χριστίνας Βαρζοπούλου που τόσες φορές δουλέψαμε μαζί και μεγάλη αγάπη μας έδενε. Μια από τις πρώτες συζύγους μου στο θέατρο… Καλό ταξίδι Χριστινάκι και κουράγιο στον Θόδωρο και την Μαριλού. Μαζί με αυτό το νέο ήρθε και το νέο μιας άλλης αποχώρησης που έγινε όμως στις 15 Μάη και την μάθαμε αργά. Μια καλή μας συνάδελφος, αθόρυβη, που πολύ παίξαμε μαζί και στην Ομάδα θέαμα του Κακλέα και στην Θεοδώρα με την Mimi Denissi. Η Ανδρομάχη Γεωργίου. Καλό ταξίδι Μάχη μου».