Έκτακτo: Ο 32χρονος πιλότος είναι ο δολοφόνος της Κάρολαϊν

Έκτακτo: Ο 32χρονος πιλότος είναι ο δολοφόνος της Κάρολαϊν

Εξιχνιάστηκε το έγκλημα στα Γλυκά Νερά.

Τραγικός ο επίλογος στο έγκλημα των Γλυκών Νερών με θύμα την 20χρονη Κάρολαϊν, καθώς όπως αναφέρει ρεπορτάζ του «Πρώτου Θέματος», οι Αρχές επιβεβαίωσαν πως ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος είναι ο δολοφόνος της συζύγου του.

Τα στοιχεία που κατά την αστυνομία τεκμηριώνουν την ενοχή του πιλότου προέρχονται κυρίως από την ανάλυση με τη βοήθεια της τεχνολογίας των στοιχείων που προέρχονται από κάμερα, τα κινητά τηλέφωνα του ζευγαριού, αλλά και το βιομετρικό ρολόι της 20χρονης μητέρας που έδειξε την πραγματική ώρα του θανάτου της, που δεν συνέπιπτε με όσα είχε καταθέσει ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος.

Σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα, η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε την Τετάρτη όταν η Αστυνομία έχοντας τα νέα στοιχεία στη διάθεσή της  ζήτησε από τον πιλότο να επιστρέψει στην Αθήνα από την Αλόννησο για να εξεταστεί εκ νέου, ωστόσο ο ίδιος ζήτησε να έρθει μετά το 40ήμερο μνημόσυνο της Κάρολαϊν που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Πέμπτης.

Μετά το μνημόσυνο, όπως έκανε γνωστό ο εκπρόσωπος της αστυνομίας Απόστολος Σκρέκας, σε έκτακτες ανακοινώσεις λίγο μετά τις πεντέμισι το απόγευμα σήμερα, ο πιλότος παρελήφθη από πλωτό μέσο οδηγήθηκε στη Σκιάθο και από εκεί αεροπορικώς στην Αθήνα.

Ο ίδιος είναι μέχρι αυτήν την ώρα στη ΓΑΔΑ, μη έχοντας καταφέρει να δώσει πειστικές εξηγήσεις.

«Η Κάρολαϊν ήταν αποφασισμένη να φύγει μαζί με το παιδί», αναφέρει ακόμα το «Πρώτο Θέμα» σχετικά με το κίνητρο της δολοφονίας.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.