Έκτακτo: Ο 32χρονος πιλότος είναι ο δολοφόνος της Κάρολαϊν

Θανάσης Κατερινόπουλος για Γλυκά Νερά: «Πήγε με 3ο πρόσωπο στη Σούδα και παρουσιάστηκαν σαν ζευγάρι – Έχω διαλόγους!» (Vid)

O δαιμόνιος Κατερινόπουλος «ξαναχτύπησε».

«Έχεις μπάρμπα στην Κορώνη; Και στη φυλακή περνάς καλά! Και εκεί φαίνεται η κοινωνική ανισότητα. Ας βρουν τον τρόπο να διαφυλάξουν τη σωματική του ακεραιότητα, όχι όμως έτσι, με τρόπο που βγάζει μάτι», είπε με το «καλημέρα» ο Θανάσης Κατερινόπουλος σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με την εκπομπή «Έλα, Χαμογέλα» για τη φωτογραφία του δολοφόνου της Κάρολαϊν μέσα από τη φυλακή αλλά και του… υπερλούξ κελιού του με όλες τις ανέσεις..

Ο ταξίαρχος εν αποστρατεία της ΕΛ.ΑΣ, αναφέρθηκε για ακόμα μία φορά στο ταξίδι που έκανε ο ένας από το ζευγάρι στη Σούδα, τολμώντας να αποκαλύψει πως ο ίδιος έχει στα χέρια του ολόκληρο τον διάλογο με την ιδιοκτήτρια του ακινήτου.

«Ένας από τους δύο με έτερο πρόσωπο πήγαν να νοικιάσουν ένα σπίτι στη Σούδα. Δεν θα πω αν είναι ο δολοφόνος ή η Κάρολαϊν, αυτό ας το βρουν οι Αρχές. Αν κληθώ να καταθέσω, θα καταθέσω. Έχω στα χέρια μου κάποια γραπτά μηνύματα, έναν ολόκληρο διάλογο με την ιδιοκτήτρια του ακινήτου, η οποία αναγνώρισε στο πρόσωπο του ενός εκ των δύο.

Το ταξίδι έγινε 10 με 12 Απριλίου, μεσούντως του κορονοϊού, τότε που απαγορεύονταν οι μετακινήσεις. Μετά από αυτό το ταξίδι αγόρασαν κι ένα οικόπεδο. Αυτά θα πρέπει να ληφθούν υπόψη. Ποια ήταν τα πρόσωπα που πήγαν; Τι σχέση είχαν μεταξύ τους τα πρόσωπα αυτά; Δεν θα πρέπει να ερευνηθούν αυτά; Ήταν για μακροπρόθεσμη ενοικίαση, τουλάχιστον αυτό μεταφέρθηκε σε εμένα. Ναι, τα δύο άτομα που πήγαν εκεί παρουσιάστηκαν σαν ζευγάρι», είπε μεταξύ άλλων.

Δείτε όσα μετέφερε ο Κατερινόπουλος στο βίvτεο που ακολουθεί:

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.