Δολοφονία Κάρολαϊν: Τρίτο πρόσωπο στη ζωή του 32χρονου πιλότου

Γλυκά Νερά: Γιατί ο Μένιος Φουρθιώτης κυνηγάει τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο στη φυλακή

Η μεγάλη επιθυμία του Μένιου Φουρθιώτη.

Περιζήτητος είναι όπως φαίνεται ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, που σκότωσε τη σύζυγό του Καρολάιν και θανάτωσε τον σκύλο της οικογένειας τα ξημερώματα της 11ης Μαΐου στα Γλυκά Νερά. Ο ίδιος έπαιζε θέατρο για περίπου έναν μήνα όταν και ομολόγησε το στύγερο έγκλημα πριν από δέκα ημέρες.

Μετά τη μαραθώνια απολογία του σε ανακριτή και εισαγγελέα αποφασίστηκε η προφυλάκισή του με ομόφωνη απόφαση των δικαστικών λειτουργών. Μέσα από την ΣΤ’ πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού όπου κρατείται ο συζυγοκτόνος ετοιμάζει τα νέα του βήματα.

Ένα από αυτά είναι όπως φαίνεται να δώσει και συνέντευξη.

Ο ίδιος έχει αντιληφθεί ότι η υπόθεση των Γλυκών Νερών πουλάει και θέλει να δώσει τη δική του οπτική για τα πράγματα. Άλλωστε όπως ανέφερε και το σκεπτικό της εισαγγελίας ανηλίκων που αποφάσισε να δώσει την επιμέλεια της μικρής Λυδίας στους γονείς της 20χρονης, ο πιλότος είναι άτομο που «στερείται ηθικών αναστολών».

Ο Μένιος Φουρθιώτης, που κρατείται στην ίδια πτέρυγα… κυνηγάει τον πιλότο προκειμένου να δώσει τη συνέντευξη σε εκείνον. Όπως αναφέρει το athensmagazine.gr ο γνωστός παρουσιαστής ενημερώνεται για την επικαιρότητα μέσω της δορυφορικής τηλεόρασης που διαθέτει.

Μεγάλη του επιθυμία, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα είναι να εξασφαλίσει μία συνέντευξη με τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο. Αν τελικά ο συζυγοκτόνος πειστεί τόσο θα γυριστεί εκπομπή μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.