Αυστηρά για εμβολιασμένους: Ο Πάνος Κιάμος επιστρέφει στα μπουζούκια αλλά... κλείνει την πόρτα στους ανεμβολίαστους (Vid)

Αυστηρά για εμβολιασμένους: Ο Πάνος Κιάμος επιστρέφει στα μπουζούκια αλλά… κλείνει την πόρτα στους ανεμβολίαστους (Vid)

Η ανακοίνωση από τα social του τραγουδιστή.

Η πρώτη πίστα μόνο για εμβολιασμένους είναι γεγονός, ύστερα από τις ανακοινώσεις της κυβέρνησης ότι τα κλειστά κέντρα διασκέδασης τα οποία θα αποφασίσουν να λειτουργήσουν μόνο για εμβολιασμένους θα πρέπει να έχουν πληρότητα 60% ενώ για μεικτούς χώρους η πληρότητα θα είναι 25%.

Ο Πάνος Κιάμος ήταν ο πρώτος τραγουδιστής που ανακοίνωσε μέσα από βίντεο που ανάρτησε στο Facebook, ότι το Ποσειδώνιο θα ανοίξει και θα λειτουργήσει μόνο για εμβολιασμένους.

Όλα αυτά σε μόλις 2 εβδομάδες από σήμερα.

«Γνωρίζετε όλοι ότι αγαπώ να παίζω μουσική. Σε καμία περίπτωση όμως δεν παίζω με την δημόσια υγεία. Γι’ αυτό πήραμε την απόφαση από τις 16 Ιουλίου το Ποσειδώνιο να αποτελέσει το πρώτο covid free κέντρο διασκέδασης στην Ελλάδα. Εγώ και οι συνεργάτες μου σας περιμένουμε για διασκέδαση χωρίς ημίμετρα. Από τις 16 Ιουλίου στο Ποσειδώνιο οι μάσκες πέφτουν», ανέφερε ο ηθοποιός στο βίντεο ενώ οι αντιδράσεις ήταν μεικτές, με αρκετές από αυτές να στρέφονται εναντίον του και εναντίον του νυχτερινού κέντρου.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.