Σφραγίδα Γιαννακόπουλου...

Σφραγίδα Γιαννακόπουλου…

Νέα εποχή.

Με επιστολή του, ο Πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της DPG Group Δημήτρης Γιαννακόπουλος ανακοίνωσε επίσημα τις αλλαγές στα πρόσωπα της διοίκησης, την θέσπιση νέου ανώτατου οργάνου διοίκησης αλλά και την είσοδο της εταιρίας στη διαχείριση ακινήτων και των τουριστικών υπηρεσιών.

Μια νέα εποχή ξεκινά, με τον ίδιο να αναλύει τα πάντα.

Αναλυτικά η επίσημη ανακοίνωσή του:

Αγαπητοί συνεργάτες,

Θα ήθελα να σας ενημερώσω σχετικά με τη νέα εταιρική διακυβέρνηση του Ομίλου και τις νέες δομές που ορίζονται, με απώτερο σκοπό την περαιτέρω ανάπτυξη αυτού, καθώς αποτελεί στρατηγική επιλογή η προσθήκη νέων επιχειρηματικών μονάδων παρά το ασταθές οικονομικό περιβάλλον.

O Όμιλος αποδεικνύει ότι συνεχίζει να αναπτύσσεται και έχει τη δυνατότητα να επενδύει σε ανθρώπους και νέες ιδέες.

Θέτοντας ως γνώμονα τα παραπάνω, θεσπίζεται και εισάγεται στον οργανισμό το ανώτατο όργανο διοίκησης, Board of Directors (BoD), στο οποίο τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο θα πλαισιώνουν ως executive members οι κκ Τάκης Τριαντόπουλος, Παναγιώτης Μπόμης και η κα. Μαργαρίτα Θάνου. Το BoD θα καθορίζει το όραμα και την αποστολή του Ομίλου, ενώ ταυτόχρονα αποτελεί θεματοφύλακα για την εύρυθμη λειτουργία του με την υποστήριξη του νέου οργανογράμματος, όπως περιγράφεται παρακάτω. Τη θέση του Group COO αναλαμβάνει ο κ. Χρήστος Τσαγκάρης με άμεση αναφορά στο BoD, ευθύνη του οποίου είναι τόσο η οικονομική και επιχειρησιακή υποστήριξη των εταιρειών του Ομίλου, όσο και η επιτυχής υλοποίηση των budgets και των business plans, εισάγοντας έτσι νέα δομή στο επίπεδο αυτό.

Στη λογική αυτή κεντρικοποιούνται οι δομές του Finance, Accounting, HR, Legal και ΙΤ με άμεση αναφορά στον Group COO. Finance Director αναλαμβάνει η κ. Νικόλ Λουκοπούλου, Legal Director η κ. Κατερίνα Τσιώνα, ενώ στη θέση της ΙΤ Manager παραμένει η κ. Ζωή Ζαμπόγλου. Στο τμήμα του HR την κ. Σοφία Χατζηδημητρίου πλαισιώνει η κ. Έφη Μαροσούλη. Όλες οι υπηρεσίες θα υποστηρίζουν, αλλά και θα έχουν έμμεση αναφορά στους επικεφαλής των επιχειρηματικών μονάδων.

Ο απώτερος σκοπός της νέας δομής αφορά στην εύρυθμη λειτουργία όλων των υποστηρικτικών τμημάτων με επίκεντρο τεχνολογικές αναβαθμίσεις τόσο συστημικές όσο και διαδικαστικές, ώστε να διασφαλίζεται η αμεσότερη διαχείριση και διάδοση της πληροφορίας μέσα στον Όμιλο.

Στο επίπεδο των εταιρειών, CEO της DPG Digital Media αναλαμβάνει η κα. Τίνα Φερεντίνου και στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός επιστρέφει στη Γενική Διεύθυνση ο κ. Βασίλης Παρθενόπουλος.

Γενικός διευθυντής στην PAO BC Academy αναλαμβάνει ο κ. Κωνσταντίνος Νέτσης.
Στο πλαίσιο της ανάπτυξης του Ομίλου έχω την χαρά να σας ανακοινώσω και την έναρξη μιας νέας επιχειρηματικής δραστηριότητας στο χώρο της διαχείρισης ακινήτων, μέσω της εταιρείας White Veil, στην οποία Γενικός διευθυντής αναλαμβάνει ο κ. Δημήτρης Ασημακόπουλος. Επίσης, επεκτείνεται η δραστηριότητα του Ομίλου και στο χώρο των Τουριστικών Υπηρεσιών, με τη δημιουργία της εταιρείας Black Delta.

Το παραπάνω σχήμα, με επικεφαλής τον Group COO και τους εκάστοτε Υπευθύνους των εταιριών σε συμπόρευση/συνεργασία με τις Finance και Legal Directors, συνθέτουν το Executive Committee. Στόχος είναι η απρόσκοπτη καθημερινή λειτουργία των Εταιρειών, η αξιολόγηση των εξωτερικών κινδύνων που μπορούν να τις επηρεάσουν και η αντιμετώπισή τους με μοναδικό σκοπό την προστασία τους. Όλα τα ανωτέρω απεικονίζονται στο επισυναπτόμενο οργανόγραμμα του Ομίλου.

Θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους καλή επιτυχία στους νέους τους ρόλους, θεωρώ δεδομένη την άψογη συνεργασία όλων με κοινό σκοπό την περαιτέρω ανάπτυξη του Όμιλου.

Καλή συνέχεια,

Δημήτρης Γιαννακόπουλος

Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.