The Sun: «Μπλεγμένος με vαρκωτικά ο δολοφόνος της Κάρολαϊν»

Γλυκά Νερά: Γνωρίζουν το μυστικό – Έρχονται συνταρακτικές αποκαλύψεις

Η υπόθεση δεν έχει κλείσει.

Μπορεί Μπάμπης Αναγνωστόπουλος να ομολόγησε τη στυγερή δολοφονία της 20χρονης Κάρολαϊν Κράουτς και τη θανάτωση του σκύλου της οικογένειας τα ξημερώματα της 11ης Μαΐου, ωστόσο η υπόθεση δεν έχει κλείσει. Οι Αρχές αναζητούν το πραγματικό κίνητρο πίσω από την αποτρόπαια πράξη του 33χρονου.

Ο συζυγοκτόνος, που έχει προφυλακιστεί μετά την απολογία του, δεν έχει πείσει ακόμη ότι δεν είχε προσχεδιάσει το αποτρόπαιο έγκλημά του. Ο ίδιος, άλλωστε, είχε ισχυριστεί ότι δεν υπήρξε προμελέτη στο έγκλημα που συγκλόνισε όλη την Ελλάδα και πως όλα έγιναν εν βρασμώ.

Όπως φαίνεται μέσα στην εβδομάδα θα υπάρξουν εξελίξεις στην υπόθεση αυτή.

Οι ερευνητές που ξεψαχνίζουν την υπόθεση έχουν βάλει στο μικροσκόπιο το ενδεχόμενο το ζευγάρι να είχε οικονομικές διαφορές. Οι Αρχές περνούν από κόσκινο την οικονομική του κατάσταση και τις συναλλαγές μετά τις αποκαλύψεις για το περιβόητο οικόπεδο στο Πικέρμι.

Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένονται τα αποτελέσματα της πραγματογνωμοσύνης για την ακριβή ώρα που αφαιρέθηκε η κάρτα μνήμης, με το στοιχείο αυτό να αναμένεται να ρίξει φως σε πτυχές της υπόθεσης που παραμένουν στο σκοτάδι.

Ο πατέρας της αδικοχαμένης Κάρολαϊν μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με την Ζήνα» και όπως ανέφερε η παρουσιάστρια Ζήνα Κουτσελίνη, ειπώθηκαν κι άλλες πληροφορίες που δεν δημοσιοποιήθηκαν, έπειτα από επιθυμία του κ. Ντέιβιντ Κράουτς.

Από την πλευρά του, ο δημοσιογράφος της εκπομπής Πέτρος Κουσουλός εξέφρασε την άποψη ότι οι γονείς του θύματος γνωρίζουν πολλά περισσότερα για το πραγματικό κίνητρο του δράστη, όπως και για ένα «μυστικό» που ενδεχομένως να γνώριζε και η ίδια η 20χρονη.

«Ενδεχομένως να υπάρχουν εξελίξεις που θα μας κάνουν να πέσουμε από τα σύννεφα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος.

«Από το ρεπορτάζ το δικό μου προκύπτει ότι τον τελευταίο καιρό η Κάρολαϊν άρχιζε κι άνοιγε την ψυχή της. Εκμυστηρευόταν στη σύμβουλο πολλά πράγματα αλλά και τους φόβους που τη διακατείχαν εκείνη την περίοδο. Τότε ο καθ’ ομολογίαν δράστης άρχισε να νιώθει άβολα. Γι’ αυτό πιστεύω ότι πήρε το κινητό της συζύγου του κι έστειλε μήνυμα στη σύμβουλο ψυχικής υγείας. Στη συνέχεια, η σύμβουλος επικοινώνησε με τον πιλότο, με τον ίδιο να λέει ότι συμφωνούσε να συνεχιστούν οι συνεδρίες, αλλά μετά εξαφανίστηκε», κατέληξε ο δημοσιογράφος.

Την ίδια ώρα, η σύμβουλος ψυχικής υγείας της Κάρολαϊν, υποστήριξε στις Αρχές πως η 20χρονη την είχε επισκεφτεί προκειμένου να τη συμβουλευτεί για το πώς θα διαχειριζόταν τον χωρισμό της από τον Αναγνωστόπουλο, καθώς η απόφασή της να τον εγκαταλείψει ήταν οριστική. Του είχε ξεκαθαρίσει, μάλιστα, πως δεν ήθελε καμία σχέση με την οικογένειά του.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.