Έκτακτo: Ο 32χρονος πιλότος είναι ο δολοφόνος της Κάρολαϊν

Γλυκά Νερά: «Βόμβα» με συνομιλίες του πιλότου πριν σκοτώσει την Κάρολαϊν – Με ποιους μιλούσε

Ποιοι θα είναι οι κρίσιμοι μάρτυρες της επόμενης φάσης των καταθέσεων.

Η επάνοδος του δικαστικού λειτουργού που έχει αναλάβει την υπόθεση της δολοφονίας της Κάρολαϊν στις 11 Μαΐου από τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, θα οδηγήσει την υπόθεση στο επόμενο μέρος των ερευνών που θα αφορούν στις κλήσεις σημαντικών μαρτύρων για την εξιχνίαση του κινήτρου του πιλότου καθώς και το κατά πόσο το έγκλημα στα Γλυκά Νερά ήταν προσχεδιασμένο.

Μεταξύ των κρίσιμων μαρτύρων θα είναι συγγενείς του 33χρονου, γνωστοί του αλλά και η σύμβουλος ψυχικής υγείας της 20χρονης, Ελένη Μυλωνοπούλου.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Βασίλη Λαμπρόπουλου, αναμένεται να κληθούν μάρτυρες οι οποίοι φαίνεται να είχαν τηλεφωνικές συνομιλίες ή επαφές με τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο τις κρίσιμες ημέρες πριν αλλά και μετά τον φόνο. Σημαντικές θα είναι και οι μαρτυρίες από άτομα που γνώριζαν τις οικονομικές συναλλαγές του ζευγαριού.

Η κατάθεση της συμβούλου ψυχικής υγείας θα δείξει αν πράγματι υπήρξε φόβος της 20χρονης για τον σύζυγό της κατά τη διάρκεια των 10 συνεδριών που είχε το διάστημα Οκτώβριος 2020 – Φεβρουάριος 2021 που προηγήθηκε της δολοφονίας της.

Η Ελένη Μυλωνοπούλου θα απαντήσει επίσης για τις προσπάθειες του 33χρονου πιλότου να πληροφορηθεί από την ίδια σε επίσκεψη του στο γραφείο της μετά τον φόνο,  τι σκόπευε να καταθέσει στην Ασφάλεια και αν είχε κρατήσει σημειώσεις από τις τελευταίες συνεδρίες.

Θα διερευνηθούν -μεταξύ άλλων- και τα θολά σημεία της έρευνας, που αφορούν κατά βάση τεχνικά ζητήματα, για την ακριβή ώρα αφαίρεσης της κάρτας μνήμης από την κάμερα του σπιτιού αλλά και άλλες μαρτυρίες που αφορούν πιθανά τρίτα πρόσωπα τα οποία γνώριζαν τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο ακόμα και πριν από τον γάμο του με την δολοφονημένη σύζυγό του.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.