Έγκλημα στη Φολέγανδρο | Η πρώτη εικόνα του 30χρονου δολοφόνου της Γαρυφαλλιάς μετά τη σύλληψη (Pic)

Έγκλημα στη Φολέγανδρο | Η πρώτη εικόνα του 30χρονου δολοφόνου της Γαρυφαλλιάς μετά τη σύλληψη (Pic)

«Ήταν η κακιά η ώρα».

«Ήταν η κακιά η ώρα, μαλώσαμε, χάλασε η φάση», ήταν τα πρώτα λόγια του 30χρονου συντρόφου της 26χρονης Γαρυφαλλιάς Ψαράκου, η οποία βρέθηκε νεκρή σε παραλία της Φολεγάνδρου, ύστερα από τροχαίο με το αυτοκίνητο του του ζευγαριού, το οποίο όμως δεν αποτελεί την αιτία θανάτου της άλλα μέρος του σχεδίου δολοφονίας της.

Μαρτυρία κατοίκου της περιοχής οδήγησε στον εντοπισμό του καθ’ ομολογίαν δράστη του φρικτού εγκλήματος, ο οποίος βρέθηκε λίγα μέτρα από το σημείο που ανασύρθηκε η σορός της άτυχης κοπέλας, κρυμμένος στα βράχια, αφυδατωμένος, σε πολύ κακή κατάσταση και λέγοντας ασυναρτησίες. Από την πρώτη στιγμή αντιστάθηκε μόλις είδε τους άνδρες Αστυνομίας και Λιμενικού, αρνήθηκε να παραδοθεί και ξεκίνησε να πετά πέτρες προκειμένου να γλιτώσει τη σύλληψη.

Ο ίδιος ομολόγησε την αποτρόπαια πράξη του τα ξημερώματα της Κυριακής.

«Το τελευταίο διάστημα τσακωνόμασταν συχνά και οι καβγάδες ήταν έντονοι. Με ειρωνευόταν και με πρόσβαλλε κι αυτή ήταν η κυριότερη αιτία της έντασης μεταξύ μας. Αυτό έγινε και την ημέρα που ήμαστε μέσα στο αυτοκίνητο, προχθές. Αρχίζαμε να φωνάζουμε και να τσακωνόμαστε. Τράβηξα κατά λάθος το χειρόφρενο, έχασα τον έλεγχο του αυτοκινήτου και το αμάξι βγήκε από το δρόμο», είπε αρχικά, ωστόσο μέσα σε λίγες ώρες δεν μπόρεσε παρά να ομολογήσει τη δολοφονία που διέπραξε. 

Όπως είπε, το μεσημέρι της  περασμένης Παρασκευής ενώ βρίσκονταν εν κινήσει στο αυτοκίνητο, εκείνος το έβγαλε εκτός δρόμου ρίχνοντάς το σε βραχώδη πλαγιά. 30 μέτρα κάτω ήταν η θάλασσα.

Το θύμα βγήκε έξω από το αυτοκίνητο, ο 30χρονος την ακολούθησε και την έσπρωξε στη θάλασσα. Εκείνη χτύπησε στα βράχια και κατέληξε στη θάλασσα, με τον δράστη να υποστηρίζει πως πήδηξε κι αυτός για «να τη σώσει» αλλά τράπηκε σε φυγή μόλις τη βρήκε αναίσθητη. Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, η άτυχη Γαρυφαλλιά ήταν ακόμα ζωντανή όταν έπεσε στη θάλασσα, μη μπορώντας όμως να κολυμπήσει λόγω λιποθυμίας που της προκάλεσαν οι σοβαρές κακώσεις από την πτώση της στα βράχια, πνίγηκε.

Η πρώτη εικόνα του δράστη

Ο 30χρονος δράστη της δολοφονίας στη Φολέγανδρο, μεταφέρθηκε στη Νάξο από άνδρες του Λιμενικού, με τους ρεπόρτερς να καταφέρνουν να εξασφαλίσουν τα πρώτα πλάνα μετά την ομολογία του.

«Ο 30χρονος επιβαίνοντας με την 26χρονη σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο καυγάδισαν, εξετράπησαν της πορείας τους σε βραχώδη περιοχή και όταν η 26χρονη βγήκε από το όχημα την ακολούθησε σε απόκρημνο σημείο, όπου διαπληκτίστηκαν και την έσπρωξε προς τη θάλασσα. Στη συνέχεια, όταν διαπίστωσε ότι η 26χρονη είχε χάσει τις αισθήσεις της, απομακρύνθηκε από το σημείο, εγκαταλείποντας τα προσωπικά του αντικείμενα, έως ότου εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς. Ο συλληφθείς, ο οποίος παραδέχτηκε την ενοχή του, με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Νάξου», αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.