Γλυκά Νερά: Τρεις γυναίκες παράλληλα στη ζωή του πιλότου εκτός από την Κάρολαϊν

Γλυκά Νερά: Τρεις γυναίκες παράλληλα στη ζωή του πιλότου εκτός από την Κάρολαϊν

Όσα αναφέρει νέο ρεπορτάζ της Real News.

Σε στάδιο εξέτασης των προσώπων που βρίσκονταν βάσει στοιχείων στη ζωή του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου λίγο πριν τη δολοφονία της Κάρολαϊν Κράουτς βρίσκονται οι Αρχές.

Όπως αναφέρει νέο ρεπορτάζ της εφημερίδας «Real News», από τα εργαστηριακά ευρήματα προκύπτει η παράλληλη εμπλοκή του 33χρονου πιλότου με τρεις γυναίκες πέραν της 20χρονης συζύγου του, πριν τη δολοφονία της.

Στο εν λόγω συμπέρασμα κατέληξαν οι ερευνητές που έχουν αναλάβει την υπόθεση βασισμένοι σε υλικό από κινητά τηλέφωνα και διαδικτυακά προφίλ τα οποία «προδίδουν» τη στενή σχέση του καθ’ ομολογίαν δολοφόνου με τις τρεις αυτές γυναίκες, οι οποίες όμως βάσει των στοιχείων ουδεμία σχέση έχουν με το αποτρόπαιο έγκλημα στα Γλυκά Νερά.

Οι Αρχές έχουν επικοινωνήσει και με τρεις προκειμένου να «προσδιορίσουν τη σχέση τους» με τον δολοφόνο της Κάρολαϊν και να εξακριβωθεί κατά πόσο αυτές επηρέασαν τη σχέση του ζευγαριού. Όπως, ωστόσο, αποδείχτηκε, και οι τρεις είχαν σταματήσει να έχουν επαφές μαζί του αρκετό καιρό πριν ο ίδιος σκοτώσει την σύζυγό του στη μεζονέτα των Γλυκών Νερών.

Αξίζει να σημειωθεί πως καμία δεν έδωσε επίσημη κατάθεση, παρά μόνο πραγματοποίησαν μία «φιλική κουβέντα» με τους αστυνομικούς.

Ο ίδιος Αναγνωστόπουλος, από τη μεριά του, δεν είχε καν τα τηλέφωνά τους αποθηκευμένα στη συσκευή του, ενώ είχε προχωρήσει και σε διαγραφή των μεταξύ τους μηνυμάτων σε διάφορες διαδικτυακές εφαρμογές επικοινωνίας.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, η επικοινωνία των Αρχών με τις γυναίκες αυτές οδήγησε σε πολύτιμα συμπεράσματα για τον χαρακτήρα του 33χρονου δολοφόνου των Γλυκών Νερών.