Δολοφονία Κάρολαϊν: Τρίτο πρόσωπο στη ζωή του 32χρονου πιλότου

Γλυκά Νερά: «Είμαι ερωτευμέvη με το πρόσωπο, αλλά σιχαίνομαι τον άνθρωπο» (Vid)

Νέα κατάθεση της συμβούλου ψυχικής υγείας που επισκεπτόταν η Κάρολαϊν, Ελένης Μυλωνοπούλου.

Νέα, πολύωρη κατάθεση έδωσε στις Αρχές η σύμβουλος ψυχικής υγείας Ελένη Μυλωνοπούλου, η οποία σύμφωνα με όσα έχει πει στην Αστυνομία, είχε πραγματοποιήσει 20 περίπου συνεδρίες με την Κάρολαϊν Κράουτς, πριν τη δολοφονία της.

Η κ. Μυλωνοπούλου έχει επίσημα καταθέσει πως δεχόταν απειλές για τη ζωή της μετά το τέλος της 20χρονης συζύγου του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, με τον ίδιο μάλιστα να την έχει επισκεφτεί στο γραφείο της προσπαθώντας να αποσπάσει πληροφορίες σχετικές με όσα είχε πει η Κάρολαϊν για τη μεταξύ τους σχέση.

Ρώτησε μάλιστα, αν εκείνη είχε σκοπό να αποκαλύψει σχετικά στοιχεία στις Αρχές.

«Είμαι ερωτευμένη με το πρόσωπο, αλλά σιχαίνομαι τον άνθρωπο», φέρεται να είχε εξομολογηθεί το θύμα για τον δολοφόνο του, με την κ. Μυλωνοπούλου, μάλιστα, να υποστηρίζει πως ήδη από την πρώτη συνεδρία, η Κάρολαϊν της είχε ζητήσει βοήθεια προκειμένου να καταφέρει να φύγει από τη μεζονέτα των Γλυκών Νερών μαζί με το μωρό της, μη αντέχοντας να ζει κάτω από τον απόλυτο έλεγχο του 33χρονου πιλότου, τον οποίο περιέγραφε ως έναν άνθρωπο αυταρχικό ο οποίος της έλεγε συχνά ψέματα σχετικά με τις δραστηριότητές του εκτός σπιτιού.

Να σημειωθεί πως οι συνεδρίες της 20χρονης διακόπηκαν ξαφνικά, χωρίς εξήγηση, με ένα SMS στην Ελένη Μυλωνοπούλου. Εκείνη, δηλώνει βέβαιη πως το συγκεκριμένο μήνυμα δεν στάλθηκε από την Κάρολαϊν, αλλά από τον Αναγνωστόπουλο ο οποίος είχε καταλάβει ότι η σύζυγός του είχε αρχίσει να ανοίγεται περισσότερο από ό,τι ο ίδιος ήθελε.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.