Δολοφονία Γαρυφαλλιάς | Εύρημα - σοκ στη σκηvή που έμενε το ζευγάρι στη Φολέγανδρο (Vid)

Δολοφόνος Φολεγάνδρου: H εξοργιστική ατάκα του για την 26χρονη Γαρυφαλλιά (Vid)

Εξοργισμένος ο συνήγορος της οικογενείας της Γαρυφαλλιάς Ψαράκου, Αλέξης Κούγιας.

Στις φυλακές Κορυδαλλού οδηγήθηκε ο δράστης της δολοφονίας της 26χρονης Γαρυφαλλιάς Ψαράκου, ύστερα από την απολογία του σε ανακριτή και εισαγγελέα, οι οποίοι αποφάσισαν την προφυλάκισή του, διατάζοντας παράλληλα τη διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης.

Ο Δημήτρης Β., το βράδυ της Τετάρτης μεταφέρθηκε εκτάκτως στο Κέντρο Υγείας Νάξου, ύστερα από κρίση όμοια με επιληψία που έμοιαζε να έπαθε μέσα στο κελί του. Αστυνομικός τον βρήκε να «σπαρταράει» στο πάτωμα του κελιού γελώντας και κλαίγοντας ταυτόχρονα. Αμέσως ο καθ’ ομολογίαν δράστης μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας του νησιού, όπου δεν ήταν καθόλου συνεργάσιμος με τους γιατρούς, πιθανότατα για να αποφύγει την προγραμματισμένη του απολογία, κάτι που όμως, δεν συνέβη, καθώς οι γιατροί του έδωσαν εξιτήριο την επόμενη μέρα το πρωί.

Ο δικηγόρος του, Γιάννης Βλάχος, έκανε λόγο για «επεισόδιο πτώσης επιπέδου συνείδησης». Έκτοτε, είναι πολύ πιο ήρεμος καθώς λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή, ψυχοφάρμακα που λάμβανε και στο παρελθόν.

Σήμερα, για πρώτη φορά, ο δολοφόνος ζήτησε για πρώτη φορά συγγνώμη μπροστά στις κάμερες, «Συγγνώμη για όλα», δήλωσε βγαίνοντας από το Αστυνομικό Τμήμα Νάξου, εξοργίζοντας το συγκεντρωμένο πλήθος.

«Είμαι συντετριμμένος για το κακό που προκάλεσα στη Γαρυφαλλιά, αλλά και την οδύνη που προκάλεσα στην οικογένειά της», φέρεται να είπε ο 30χρονος στον ανακριτή σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΑΝΤ1.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.