Κατέθεσε η σύζυγος του Πέτρου Φιλιππίδη: «Η γυναίκα αυτή ήταν ερωτευμέvη μαζί του και έκλαιγε επειδή δεν της μιλούσε» (Vid)

Πέτρος Φιλιππίδης: Το ξέσπασμα της συζύγου του μετά τις τελευταίες εξελίξεις

Σκηνές απείρου κάλλους.

Το πρώτο του βράδυ στις φυλακές Τρίπολης πέρασε ο Πέτρος Φιλιππίδης, ο οποίος για έξι ακόμα ημέρες θα βρίσκεται σε καραντίνα μέχρι να μεταφερθεί στην πτέρυγα που θα κρατηθεί.

Η απόφαση της προφυλάκισής του αν και ήταν κάτι το αναμενόμενο για τους πολίτες από όταν έγιναν γνωστές οι βαρύτατες κατηγορίες που τον βαραίνουν -ένας βιασμός και δύο απόπειρες βιασμού- φέρεται να βρήκε εντελώς απροετοίμαστους ψυχολογικά τόσο τον ίδιο τον Φιλιππίδη όσο και την σύζυγό του, Ελπίδα Νίνου, αλλά και τον γιο τους.

Αυτόπτες μάρτυρες, περιέγραψαν στο dikastikoreportaz.gr, ότι στο άκουσμα της είδησης ο Πέτρος Φιλιππίδης ξέσπασε σε λυγμούς φωνάζοντας «Γιατί μου το κάνετε αυτό; Τι έφταιξα; Τι σας έχω κάνει;», αδυνατώντας να συνειδητοποιήσει ότι σε λίγες ώρες θα βρισκόταν εντός φυλακής. Παρόμοια αντίδραση είχε και η Ελπίδα Νίνου, η οποία ξεκίνησε να κλαίει και να φωνάζει «Μέχρι τέλους μαζί. Θα πεθάνουμε μαζί!».

Η ίδια παραμένει σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση, όπως και ο ίδιος ο Φιλιππίδης, σύμφωνα με πληροφορίες που καταφτάνουν από το σωφρονιστικό κατάστημα της Τρίπολης.

Όπως ακούγεται, η οικογένεια Φιλιππίδη ήλπιζε σε μία ευμενέστερη μεταχείριση του ηθοποιού με επιβολή εγγύησης, περιοριστικούς όρους και απαγόρευση εξόδου από τη χώρα.

Τέλος, σύμφωνα με τη συγκεκριμένη ιστοσελίδα, μέσα στις επόμενες ημέρες οι δικηγόροι του Φιλιππίδη αναμένεται να προσβάλουν το ένταλμα προσωρινής κράτησης, θεωρώντας πως υπάρχουν οι προϋποθέσεις ο εντολέας τους να βρεθεί άμεσα εκτός φυλακής.