«Ο αλήτης με έκλεψε και πέρασε με το ταξί πάνω απ' τα πόδια μου»: Σοκαριστική επίθεση ταξιτζή στη Χρίσλα Γεωργακοπούλου (Vid)

«Ο αλήτης με έκλεψε και πέρασε με το ταξί πάνω απ’ τα πόδια μου»: Σοκαριστική επίθεση ταξιτζή στη Χρίσλα Γεωργακοπούλου (Vid)

H δημοσιογράφος μεταφέρθηκε σε κακή κατάσταση στο νοσοκομείο.

Την περιπέτειά της με έναν διόλου επαγγελματία ταξιτζή μοιράστηκε η Χρίσλα Γεωργακοπούλου στα social media και την εκπομπή «Καλοκαίρι #Not».

Σύμφωνα με όσα κατέθεσε στην Αστυνομία, όλα ξεκίνησαν όταν η ίδια αποφάσισε να πάρει ταξί από τον δρόμο στην περιοχή του Συντάγματος, με προορισμό το κομμωτήριό της στο Παλαιό Φάληρο, διαδρομή που κάνει συχνά με ταξί συγκεκριμένης εταιρείας με την οποία συνεργάζεται χρόνια, καθώς η ίδια δεν οδηγεί.

Ήταν μία από τις ελάχιστες φορές που μπήκε σε ταξί που βρήκε στον δρόμο και αυτό που ακολούθησε ήταν απλά σοκαριστικό. Όπως είπε, φτάνοντας στον προορισμό της, έδωσε ένα χαρτονόμισμα των 20€ στον ταξιτζή περιμένοντας τα ρέστα της, τα οποία εντέλει ήταν πολύ λιγότερα από αυτά που περίμενε. Η συγκεκριμένη διαδρομή της κοστίζει πάντα γύρω στα 7€, ο εν λόγω ταξιτζής, όμως, της τη χρέωσε κάτι λιγότερο από 14€!

Εκείνη αμέσως ζήτησε απόδειξη την οποία εκείνος αρνήθηκε να της δώσει, με την Χρίσλα να παρατηρεί πως το ταξίμετρο ήταν κλειστό. Αμέσως το φωτογράφισε και κάλεσε την Αστυνομία. Ο ταξιτζής άρχισε να φωνάζει υποστηρίζοντας πως το ποσό προκύπτει από συγκεκριμένη εφαρμογή (εντελώς παράνομη, που χρησιμοποιείται από μη επαγγελματίες προκειμένου να χρεώνουν υπέρογκα ποσά σε τουρίστες!) και ξεκίνησε να φύγει την ώρα που εκείνη προσπαθούσε να βγει έξω, με αποτέλεσμα να πιαστεί το δεξί της μπράτσο στην πόρτα του ταξί και εκείνη μερικά δευτερόλεπτα αργότερα να βρεθεί πεσμένη στον δρόμο και η πίσω ρόδα του οχήματος να περνά πάνω από τα πόδια της.

Ο ταξιτζής κατέβηκε από το αμάξι, προσπάθησε να τη σηκώσει φωνάζοντάς της «Είσαι ζωντανή, σήκω πάνω», ενώ τράπηκε σε φυγή μόλις είδε πως πλησίαζε κόσμος από το κομμωτήριο για να βοηθήσει το θύμα του.

Η τσάντα της είχε παραμείνει μέσα στο ταξί, με την ίδια να φωνάζει «Την τσάντα μου!» και τον «επαγγελματία» οδηγό να της την πετά από το παράθυρο.

Για κακή τύχη του ταξιτζή, η δημοσιογράφος πρόλαβε να πάρει την πινακίδα και έτσι σήμερα το μεσημέρι θα καταθέσει μήνυση, ζητώντας παράλληλα ιατροδικαστική εξέταση προκειμένου να διεκδικήσει τα νόμιμα.

Να σημειωθεί πως παραμένει σε πολύ άσχημη κατάσταση με σοβαρά τραύματα τόσο στο ένα της χέρι όσο και στα πόδια της.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.