Επεισόδιο στις φυλακές Τρίπολης με τη σύζυγο του Πέτρου Φιλιππίδη

Επεισόδιο στις φυλακές Τρίπολης με τη σύζυγο του Πέτρου Φιλιππίδη

Τι συνέβη στις φυλακές της Τρίπολης.

Ιδιαίτερα φορτισμένο ήταν το κλίμα στις φυλακές Τρίπολης όταν η σύζυγος του Πέτρου Φιλιππίδη Ελπίδα Νίνου, τον επισκέφτηκε.

Πέτρος Φιλιππίδης και Ελπίδα Νίνου συναντήθηκαν με τον ηθοποιό, σύμφωνα με πληροφορίες, να την κοιτάει μέσα στα μάτια και να ζητά να την αγγίζει. Όμως απαγορεύεται στις φυλακές οι κρατούμενοι να αγγίζουν τους επισκέπτες και έγινε… χαμός.

Σύμφωνα με το nassosblog.gr, ο Πέτρος Φιλιππίδης αντέδρασε έντονα επειδή δεν τον άφηναν να αγγίξει τη σύζυγό του με αποτέλεσμα να προκληθεί επεισόδιο. Μάλιστα, ο ηθοποιός δεν άφηνε την Ελπίδα Νίνου να φύγει και ο σωφρονιστικός υπάλληλος ενημέρωσε πως έπρεπε ν΄αποχωρήσει.

Παρέα

Στον τρίτο θάλαμο των φυλακών της Τρίπολης οδηγήθηκε ο Πέτρος Φιλιππίδης, που κρίθηκε προφυλακιστέος για έναν βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού, ενώ βρισκόταν από την περασμένη Τετάρτη σε ειδικό χώρο καραντίνας λόγω κορωνοϊού. Στο ίδιο κελί παραμένει επίσης προφυλακιστέος ο παραιτηθείς καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου Δημήτρης Λιγνάδης, που κατηγορείται για βιασμό κατά συρροή.

Οι δύο «πρωταγωνιστές» του ελληνικού #MeToo θα μοιράζονται τον ίδιο θάλαμο με πάνω από 20 κρατούμενους καθώς οι συγκεκριμένες φυλακές δεν διαθέτουν ξεχωριστά κελιά.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.