Καραντίνα τέλος: Τι είναι το σχέδιο «ΧΑΜ» που θα τεθεί σε ισχύ από Δευτέρα

Μήπως πρέπει ν’ ανακοινώνουμε έτσι τα κρούσματα μπας και καταλάβει ο κόσμος τι γίνεται; (Pics)

Έφτασε η ώρα για την αλλαγή...

Ο κορωνοϊός συνεχίζει να προκαλεί τεράστια προβλήματα σε σύσσωμο τον πλανήτη, καθώς πάνω που τα πράγματα άρχισαν να ισορροπούν και να πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο χάρη στους εμβολιασμούς- αλλά και τη φυσικά ανοσία ατόμων που κόλλησαν στα προηγούμενα κύματα- ήρθε η μετάλλαξη Δέλτα, η εξαιρετικά μεταδοτική μετάλλαξη Δέλτα, και άλλαξε τους κανόνες του παιχνιδιού.

Πλέον, τα ημερήσια κρούσματα έχουν πάρει σφόδρα την ανιούσα, φέροντας τα περισσότερα κράτη στα όρια των αρνητικών ρεκόρ κάθε μέρα, μια και, όπως είναι γνωστό, η Δέλτα «κολλάει» τόσο σε ανεμβολίαστους όσο και σε εμβολιασμένους, με τις δύο κατηγορίες να μεταδίδουν επίσης και τον ιό.

Ωστόσο, υπάρχει μια ειδοποιός διαφορά την οποία οι αρνητές… αρνούνται να την δεχτούν: πως όσοι έχουν εμβολιαστεί με κάποιο σκεύασμα και έχει περίπου 50% λιγότερες πιθανότητες να κολλήσει κορωνοϊό, ενώ αποτρέπεται σε τεράστιο βαθμό η βαριά νόσηση και, ως εκ τούτου, ο θάνατος.

Μάλιστα, δεν είναι λίγες οι χώρες που στο πλαίσιο του να κατανοήσει το ευρύ κοινό καλύτερα το τι συμβαίνει με την πανδημία, έχουν αλλάξει ριζικά τον τρόπο που παρουσιάζουν ανά 24ωρο τον αριθμό των νέων κρουσμάτων και των πολιτών που εισάγονται στα νοσοκομεία.

Πρωτοπόρος, φυσικά, οι πανίσχυρες ΗΠΑ. Εκεί, στις περισσότερες πολιτείες πλέον αναρτώνται αναλυτικά τα αποτελέσματα των νέων κρουσμάτων και των εισαγωγών, με τα διαγράμματα να καταδεικνύουν την χαώδη διαφορά στην αναλογία εμβολιασμέων/ ανεμβολίαστων.

Μήπως έφτασε η ώρα να το κάνουμε κι εμείς στην Ελλάδα;

Δείτε παρακάτω τις δύο χαρακτηριστικές φωτογραφίες και θα καταλάβετε τι εννοούμε:

Μήπως πρέπει ν' ανακοινώνουμε έτσι τα κρούσματα μπας και καταλάβει ο κόσμος τι γίνεται; (Pics)

Μήπως πρέπει ν' ανακοινώνουμε έτσι τα κρούσματα μπας και καταλάβει ο κόσμος τι γίνεται; (Pics)

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.