Επίθεση με βιτριόλι: «Παγώνει» η αντίδραση της «μαυροφορεμένης» στο κρατητήριο

Επίθεση με βιτριόλι: «Παγώνει» η αντίδραση της «μαυροφορεμένης» στο κρατητήριο

Οι πρώτες πληροφορίες είναι σοκαριστικές.

Την ερχόμενη Τρίτη αναμένεται να βρεθεί ενώπιον του ανακριτή η 35χρονη γυναίκα που κατηγορείται για την επίθεση με βιτριόλι εναντίον της 34χρονης Ιωάννας Π.

Η ίδια βρίσκεται από τη στιγμή της σύλληψής της στα κρατητήρια της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αθηνών, με την πιθανότητα να οδηγηθεί στις φυλακές ως προφυλακιστέα μετά την απολογία της να είναι τεράστια.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της δημοσιογράφου Κατερίνας Ρίστα, η ίδια κρατά τρομερά αρνητική στάση σε όσα συμβαίνουν, ενώ δεν παραδέχεται πως είναι εκείνη που «έλουσε» το θύμα με καυστικό υγρό. Όπως δήλωσε η ίδια στο δελτίο ειδήσεων του Star, η Ε. Κ. έχει τρεις μέρες να φάει, δεν μιλάει σε κανέναν και αρνείται να δει τον οποιονδήποτε. Αποφεύγει ακόμα και τους δικούς της ανθρώπους. 

Την ίδια ώρα, τα ενοχοποιητικά στοιχεία σε βάρος της είναι πολλά. Όπως φαίνεται, πάντως, η στάση αυτή που κρατά αποσκοπεί στη δημιουργία αμφιβολιών ενώ ο δικηγόρος της, Σάκης Κεχαγιόγλου, αναμένεται να ζητήσει ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη.

«Υπάρχει άρνηση αντιμετωπίσεως της πραγματικότητας της υποθέσεως, μία αποστασιοποίηση από τα γεγονότα, ούτε θετική, ούτε αρνητική. Είναι σαν να το έχει βάλει στο πίσω μέρος του μυαλού της και σαν να το έχει σβήσει. Αυτή η άρνηση εξηγείται από ψυχολογικής απόψεως, ενδεχομένως όπως φαίνεται είναι από το σοκ της συλλήψεως», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.